blogi-pitchmark-juhlii-kuningattaria-palkinto

Pitchmark juhlii kuningattaren palkintoa

Bristolilainen Pitchmark voitti Queen's Awards for Enterprise: International Trade 2019 -palkinnon.

Kuningattaren yrityspalkinnot on palkinto-ohjelma brittiläisille yrityksille ja muille organisaatioille, jotka ovat erinomaisia kansainvälisessä kaupassa, innovoinnissa, kestävässä kehityksessä tai mahdollisuuksien edistämisessä. Se on Yhdistyneen kuningaskunnan korkein virallinen palkinto brittiläisille yrityksille.

Mark ja Sue Rodman perustivat Pitchmarkin vuonna 2010. Yritys valmistaa linjamerkintämaaleja ja -laitteita, joita toimitetaan yli 30 maahan maailmanlaajuisesti.

Perheyritys työllistää 17 työntekijää ja sen vuotuinen liikevaihto on lähes 1,75 miljoonaa puntaa. Heidän tuotteitaan käytettiin jopa vuoden 2014 FIFA World Cupissa Brasiliassa ja Euro 2016 -kisoissa, ja niitä käytetään nyt kaikilla urheilun tasoilla.

Toimitusjohtaja Tim Rodman sanoi: “Se ei olisi ollut mahdollista ilman kaikkien Coalpit Heathissa sijaitsevien työntekijöiden kovaa työtä.

blogi-pitchmark-juhlii-kuningattaren-palkintoa
Pitchmark-tiimi saa Queen’s Award for Enterprise: International Trade 2019 -palkinnon.

“Perustamisestamme vuonna 2010 lähtien olemme pyrkineet helpottamaan nykypäivän pihahenkilökunnan elämää tarjoamalla innovatiivisia, markkinoiden johtavia tuotteita ja ensiluokkaista palvelua.

“Tämä palkinto osoittaa, miten pitkälle olemme päässeet lyhyessä ajassa, ja näin suuri arvostus auttaa meitä jatkamaan kasvuamme ja laajentumaan uusiin tuotteisiin ja markkinoille.”

Queen’s Awards for Enterprise -palkinnot ovat maan arvostetuimmat yrityspalkinnot. Palkinnot myönnetään 54. kerran, ja niillä tunnustetaan merkittäviä saavutuksia muun muassa kansainvälisen kaupan, innovoinnin, kestävän kehityksen ja mahdollisuuksien edistämisen aloilla.

Palkinnon myötä Pitchmark liittyy valikoivaan joukkoon aiempia Queen’s Award for Enterprise: International Trade -palkinnon voittajia, joihin kuuluu tuoteinnovaattoreita, kuten Dyson, Airbus ja Kinneir Dufort.

Juhlat pidettiin yrityksen pääkonttorissa, ja Gloucestershiren lordiluutnantti matkusti Coalpit Heathiin Bristoliin luovuttamaan Pitchmark-tiimille palkinnon. Sitä ennen Pitchmarkin johtoryhmä esitteli vierailijoille tiloja ja antoi heille tietoa yrityksen päivittäisestä toiminnasta.

Lisää blogikirjoituksia

Vastaa

Pitchmark Line Marking

FREE
VIEW