blogg-pitchmark-firar-drottningpris

Pitchmark firar drottningpriset

Bristol-baserade Pitchmark vann Queen's Awards for Enterprise: International Trade 2019.

Queen’s Awards för företagsamhet är ett prisprogram för brittiska företag och andra organisationer som utmärker sig inom internationell handel, innovation, hållbar utveckling eller främjande av möjligheter. Det är den högsta officiella brittiska utmärkelsen för brittiska företag.

Pitchmark grundades 2010 av Mark och Sue Rodman. Företaget tillverkar färg och utrustning för linjemarkering som levereras till över 30 länder världen över.

Familjeföretaget sysselsätter 17 personer och har en årlig omsättning på närmare 1,75 miljoner pund. Deras produkter användes till och med vid FIFA World Cup 2014 i Brasilien och Euro 2016, och de används nu på alla nivåer inom idrotten.

VD, Tim Rodman, sade: “Att vinna detta pris är en stor ära som inte skulle ha varit möjlig utan det hårda arbete som alla på vår bas i Coalpit Heath har utfört.

blogg-pitchmark-firar-drottningens-pris
Pitchmark-teamet får Queen’s Award for Enterprise: International Trade 2019.

“Sedan starten 2010 har vi varit fast beslutna att göra livet enklare för dagens markpersonal genom att tillhandahålla innovativa, marknadsledande produkter och förstklassig service.

“Den här utmärkelsen visar hur långt vi har kommit på kort tid, och att bli så uppskattad kommer att hjälpa oss att fortsätta växa och expandera till nya produkter och marknader.”

Queen’s Awards for Enterprise är de mest prestigefyllda företagspriserna i landet. Priset delas ut för 54:e året i rad och uppmärksammar enastående prestationer inom områden som internationell handel, innovation, hållbar utveckling och främjande av möjligheter.

Genom att vinna priset ansluter sig Pitchmark till en utvald grupp av tidigare South West-vinnare av Queen’s Award for Enterprise: International Trade, som inkluderar produktinnovatörer som Dyson, Airbus och Kinneir Dufort.

Firandet ägde rum på företagets huvudkontor, och Lord-Lieutenant of Gloucestershire begav sig till Coalpit Heath i Bristol för att överlämna priset till Pitchmark-teamet. Innan dess gav Pitchmarks styrelse besökarna en rundtur i lokalerna och en inblick i hur företaget arbetar på daglig basis.

Fler blogginlägg

Lämna ett svar

Pitchmark Line Marking

FREE
VIEW