blogg-pitchmark visar framfötterna-i-euro-2020

Pitchmark lyser starkt vid Euro 2020

Pitchmarks produkter har återigen hamnat i centrum denna sommar då de används vid en annan internationell turnering, UEFA European Football Championship 2020.

EURO 2020 följer på de tidigare framgångarna med att leverera produkter till alla arenor vid FIFA World Cup i Brasilien 2014 och EURO 2016 i Frankrike, vilket understryker den stora inverkan som organisationen har på sportgräs- och anläggningsindustrin.

Pitchmark grundades 2010 och är ett Queen’s Award-belönat familjeföretag som tillverkar och levererar ett komplett sortiment av linjemarkeringsfärger, maskiner och sportutrustning över hela världen. Pitchmarks erfarenhet, förståelse och innovation är anledningar till att företaget ständigt levererar till sina kunder.

blogg-pitchmark visar framfötterna-i-euro-2020
Pitchmarks Hybrid i aktion på Puskás Aréna,

Från Wembley Stadium till Puskás Aréna har Pitchmarks sortiment av linjemarkeringsmaskiner – inklusive den unika Hybrid spraymarkören – lovordats av markpersonal och åskådare under hela turneringen. Den innovativa Hybrid-designen är handgjord vid huvudkontoret i Bristol och innehåller det beprövade spraysystemet från Eco-serien, samt manövrerbarheten hos en hjul-till-hjul-markör. Pitchmarks produkter har också setts på andra arenor under EURO 2020, inklusive den klassiska linjemarkören på Johan Cruyff Arena i Amsterdam och Estadio La Cartuja i Sevilla.

Förutom Pitchmarks internationella framgångar har det Bristol-baserade företaget sett sina produkter användas vecka ut och vecka in i Football League, Premier League och Champions League på arenor som Le Parc des Princes i Paris och The King Power Stadium i Leicester. Watford FC:s Head Groundsman, Scott Tingley, och hans personal tilldelades utmärkelsen Championship Grounds Team of the Season för sin uppflyttningssäsong. Tingley har tidigare lovordat Pitchmark som en “pålitlig leverantör med kvalitetsprodukter”.

Utanför planen fortsätter Pitchmark Group som helhet sin snabba expansion genom att öka antalet anställda med 31% bara under 2021, och det framåtblickande företaget visar inga tecken på att stanna där. Det kommer att bli ännu ett riktigt spännande år i företagets historia, med fler innovativa produkter i sortimentet och planer på att leverera till framtida stora turneringar, inklusive FIFA World Cup 2022 i Qatar.

blogg-pitchmark lyser starkt
blogg-pitchmark lyser starkt
blogg-pitchmark lyser starkt

Fler blogginlägg

Lämna ett svar

Pitchmark Line Marking

FREE
VIEW