blogg-fusion-and-lite-announced

Fusion och Lite tillkännagivna

Pitchmark är glada att kunna presentera två nya spraylinjemarkörer som kompletterar företagets befintliga, populära utbud av maskiner, inklusive den unika Hybrid, Eco Club och Pro, samt de klassiska hjul-till-hjul-markörerna.

“När det gäller det totala paketet av utseende, användning och kostnader tror jag att dessa maskiner kommer att vara de bästa som någonsin har tillverkats”, ordförande och grundare, Mark Rodman

Till den ikoniska serien av Pitchmark linjemarkeringsmaskiner kommer den trehjuliga Fusion spraymarkör. Fusion kommer att efterlikna både stil och teknisk design från den bästsäljande unika Hybrid, men kommer att ha en ny designad kaross av högdensitetspolyeten (HDPE) som ersätter stålchassit. Fusion innehåller den avancerade tekniken i de skräddarsydda Hybrid-framhjulen, kombinerat med det justerbara sprutmunstycket från Eco Club och Eco Pro. Fusion är utformad för användning på en mängd olika naturgräsytor och kommer att ta marknaden för professionella sportgräs med storm.

Förutom Fusion kommer de mycket populära sprutlinjemarkörerna Eco Club och Eco Pro att få en tredje maskin i familjen, den Eco Lite. Eco Lite kommer att fortsätta med den fyrhjuliga designen och det beprövade sprutsystemet från de tidigare nämnda maskinerna, men kommer också att ersätta sitt stålchassi med samma HDPE-material för att slutföra Pitchmarks senaste design.

Precis som Eco Club kan Eco Lite rymma antingen två 5-litersfat eller ett 10-litersfat med linjemarkeringsfärg, men det finns ett alternativ för kunderna att lägga till en 25-litertank i maskinens kaross.

blogg-fusion-och-lite-introducerad
Pitchmarks senaste innovationer, Fusion och Eco Lite

Trots Pitchmarks fortsatta framgångar under den globala pandemin är en av de viktigaste faktorerna bakom företagets beslut att lägga till ytterligare två maskiner i sitt sortiment de ökade priserna och den minskade tillgången på stål. Genom att tillsätta denna termoplastiska polymer behåller maskinerna sin styrka och hållbarhet, men framför allt minskar kostnaderna och ledtiderna för produktion och leveranser. Dessutom kommer både Fusion och Eco Lite att vara mer kostnadseffektiva än sina föräldramodeller för entreprenörer och kommuner, och inköpskostnaderna kommer att minska för kämpande gräsrotsklubbar som vill förbättra sin linjemarkering under säsongen.

Precis som när företaget bildades 2010 inleddes forsknings- och utvecklingsprocessen med några uppmuntrande idéer från styrelseordförande Mark Rodman, som förklarade att de två nya markörerna har varit under utveckling under de senaste 18 månaderna.

“Vi övervägde att justera de befintliga beprövade konstruktionerna och minska mängden ståltillverkning, men insåg snart att det bara skulle minska maskinernas styrka och övergripande kvalitet”, säger Rodman.

“Istället skissade jag på några idéer för en plastkaross som ersättning för det stålchassi som vi alltid har arbetat med. Under den 18 månader långa forsknings- och utvecklingsprocessen har vi fulländat en design som kommer att tilltala ett brett spektrum av kunder, från amatörnivå upp till Premiership. När det gäller det totala paketet av utseende, användning och kostnader tror jag att dessa maskiner kommer att vara de bästa som någonsin har producerats”, uttryckte Rodman.

Systerorganisationen Turfix, som ingår i den bredare Pitchmark Group, kommer officiellt att lansera de två nya spraymärkningsmaskinerna på gräsmässan SALTEX 2021. Den årliga mässan äger rum den 3 och 4 november på NEC Birmingham, och du kan exklusivt se Pitchmarks Fusion och Eco Lite Spray Markers i monter E125. Vårt team av experter finns på plats för att hjälpa till med frågor om de nya spraymarkörerna, eller så kan du kontakta oss direkt på 03333 580505 eller info@turfix.co.uk.

Fler blogginlägg

Lämna ett svar

Pitchmark Line Marking

FREE
VIEW