blogg-pitchmark-huvuden-till-qatar

VM i Qatar är Pitchmarks nästa projekt

På fredagskvällen presenterade England och 28 av de 32 VM-lagen sina motståndare inför FIFA World Cup Qatar 2022™. Southgates Three Lions kommer nu att rikta sin uppmärksamhet mot en annan viktig tävling, men förberedelserna började mycket tidigare i Qatar, där Pitchmark lyste starkt i Mellanöstern...

I vinter kommer Pitchmark att ha nått nästa stora milstolpe i samband med VM i Qatar och dess färger, maskiner och tillbehör har använts i över sex stora internationella fotbollsturneringar (FIFA World Cup Brazil 2014™, UEFA EURO 2016 France™, FIFA Women’s World Cup France 2019™, UEFA EURO 2020™ och UEFA Under-21 Championship Georgia & Romania 2021™) sedan företaget grundades 2010.

3343 mil från sitt huvudkontor i Bristol kommer Pitchmark att ha sina produkter i rampljuset igen när FIFA World Cup 2022™ sparkar igång i Qatar i november. Som en del av förberedelserna inför turneringen reste Tim Rodman, koncernens VD, till Mellanöstern för att bygga vidare på befintliga relationer och knyta kontakter med nyckelpersoner inom sportgräs i Qatar. Med sig på resan hade Rodman Group Sales Manager Oliver Boys.

Paret träffade nya och befintliga kunder, inklusive Phil Sharples på Englands framtida träningsläger på Saoud bin Abdulrahman Stadium i Al Wakrah, där Pitchmarks LineFix™-system demonstrerades vid sidan av planen.

blogg-qatar-world-cup-är-pitchmarks-nästa-projekt
Pitchmark LineFix demonstration i Qatar

Förutom LineFix™ visades Pitchmarks linjemarkörer på Al Wakrah, där de sattes på prov i olika färgdemonstrationer. Resultaten visade exceptionellt skarpa och ljusa linjer som imponerade på alla närvarande.

Dessa linjer var inte de enda som beundrades, eftersom Pitchmarks Direct-färg också användes på Qatar University tillsammans med de klassiska markörerna.

blogg-qatar-world-cup-är-pitchmarks-nästa-projekt
Färgtestning med Classic markers på Saoud bin Abdulrahman Stadium i Al Wakrah, Qatar

Den andra av maskinerna som visades i Qatar var Pitchmark Hybrid™ spray line marker på Stadium 974, där Ecoline+ demonstrerades med Sports Turf Manager Max Hope och anläggningsteamet på stadion; ytterligare en fantastisk arena som vi alla ser fram emot att besöka i november.

Turneringen startar om drygt sju månader och Pitchmark kan knappt vänta på att få se sina produkter i aktion på scenen igen. Med fler resor till GCC planerade inom en snar framtid, tog VD Tim Rodman till sociala medier förra fredagen med alla ögon på FIFA World Cup Qatar 2022™.

Fler blogginlägg

Lämna ett svar

Pitchmark Line Marking

FREE
VIEW