blogg-ny-finansdirektör-utnämnd

Ny finansdirektör utsedd

Efter 12 lysande år har vår finansdirektör Sue Rodman fattat beslutet att lämna sin befattning.

Sue (bilden ovan) startade Pitchmark tillsammans med sin man Mark 2010 och har sedan dess spelat en stor roll i företagets tillväxt – som nu omfattar ytterligare två företag, Turfix och Total Amenity Supplies och över 25 anställda.

Det Bristol-baserade företaget har varit oerhört framgångsrikt under det senaste decenniet och har försett idrottsklubbar vid stora turneringar som FIFA World Cup, UEFA European Football Championship och Premier League med linjemarkeringsmaterial, samt etablerat över 20 Pitchmark-distributörer över hela världen.

Under 2018 introducerade The Pitchmark Group Darren Rodman (marknadsdirektör), Tim Rodman (VD) och Jon Griffiths (verksamhetsdirektör) som nya aktieägare och direktörer för företaget tillsammans med Sue och Mark, och de markerade sin framgång genom att tilldelas The Queen’s Award for Enterprise: International Trade 2019 bara 12 månader senare.

Förutom att Sue ansvarar för den ekonomiska förvaltningen av Pitchmark-koncernen och etablerar nära relationer med tredje parter som Norton Accountancy och Bishop Fleming, har hon gjort ett utmärkt jobb med att ta hand om alla koncernens anställda och se till att alla trivs på arbetsplatsen – hon är ju trots allt Chief Happiness Officer!

blogg-ny-finansdirektör-utnämnd
Pitchmark-koncernens nya finansdirektör, Lynne Collins, på bilden längst fram till höger

Vi är mycket glada över att kunna meddela att vår fantastiska ekonomichef Lynne Collins (bilden ovan) kommer att ta steget upp till ekonomichefsposten. Under de senaste åren har Lynne tagit ett större ansvar när det gäller att hantera företagets finanser och har gjort ett bra jobb, så vi är glada över att hon har accepterat denna position.

Lynne kommenterade sin nya position på följande sätt: “Jag vill rikta ett stort tack till alla mina kollegor för deras mycket vänliga ord.

“Jag ser verkligen fram emot detta nya kapitel och denna nya utmaning. Jag känner mig hedrad över att få möjlighet att vara delaktig i Pitchmark-koncernens ständigt ökande tillväxt och att fortsätta vara en del av denna fantastiska familj.

Även om Sue har beslutat att lämna sin position som direktör kommer hon att fortsätta arbeta för Pitchmark Group genom att stödja HR Officer Katie Yarwood på personalavdelningen.

Vi vill tacka Sue för allt hon har bidragit med som chef för koncernen under de senaste 12 åren, och gratulera Lynne när hon nu inleder detta nya kapitel i vår Pitchmark Group-familj.

Fler blogginlägg

Lämna ett svar

Pitchmark Line Marking

FREE
VIEW