Pitchmark-13-års-jubilæum_Social-post

Pitchmark fejrer 13 år med ekspertise

Pitchmark, en førende producent og leverandør af linjemarkeringsmaling, maskiner og tilbehør, fejrer sit 13-års jubilæum i sportsgræsindustrien. I løbet af den tid har grundlæggerne Mark og Sue Rodman skabt et verdenskendt mærke til linjemærkning, der er blevet valgt af Premier League-fodboldklubber og brugt ved store turneringer som VM og EM - alt imens de har bevaret deres familieværdier, som stadig er kernen i virksomheden.

"Jeg tror, at branchen havde brug for en omvæltning, og det gjorde vi bestemt" - Mark Rodman.

Pitchmark blev grundlagt i 2010 og er kommet langt fra sin ydmyge begyndelse. For at komme i gang startede parret deres virksomhed som en lille virksomhed, der solgte et begrænset udvalg af linjemærkningsprodukter fra deres hjemby, Bristol.

“Frøene blev sået et par år tidligere, og vi startede med stort set ingenting,” siger Sue. “Virksomheden blev skabt midt i en recession, og vi havde ingen adgang til ekstern finansiering eller støtte.

“Det var bestemt ikke let!”

Men med deres engagement i innovation, kvalitet og kundeservice er Pitchmark vokset til at blive en global leder i branchen med et stort udvalg af produkter og tjenester, der opfylder de krævende behov på sportsbaner over hele verden. Mark og Sue formåede at vende deres indledende kampe til et stort kup for virksomheden i februar 2011, da de fik deres første udenlandske kunde til 100 maskiner og maling.

Sønnerne Tim og Darren sluttede sig til virksomheden kort tid efter, og 12 år senere fører de to nu tilsyn med virksomhedens langsigtede planlægning og daglige drift sammen med familievennen Jon Griffiths (driftsdirektør) og den mangeårige Pitchmark-medarbejder Lynne Collins (økonomidirektør).

Pitchmark-teamet forlod deres tidligere arbejdsplads, Units 8 & 9, i 2015.

“Første gang, vi så vores maling på tv, var på en bar på Las Ramblas i Barcelona!” udtrykte Sue.

“Følelsen af at se vores produkter i brug på Camp Nou var fantastisk, og jeg kan fortælle dig, at følelsen af stolthed aldrig forsvinder, når vi stadig ser vores produkter i brug over hele kloden. Vi har helt sikkert gjort en forskel!”

I 2012 blev den snart populære
Øko-klub
og
Eco Pro
spraymarkører med succes lanceret på markedet, og de følgende 12 måneder markerede helt sikkert begyndelsen på noget særligt hos Pitchmark. Mark og Sue opbyggede stærke relationer på tværs af Atlanterhavet og leverede maling og maskiner til linjemarkering til alle stadioner til FIFA Confederations Cup i Brasilien i 2013 – deres første store turnering, siden de to startede virksomheden.

En turnering blev hurtigt til to blot et år senere. Pitchmark vendte tilbage til Brasilien for at forsyne alle stadioner endnu en gang, da FIFA World Cup 2014 i Brasilien var i centrum.

“I den tid, vi har været i branchen, og siden vi startede Pitchmark, har jeg set branchen ændre sig og haft mulighed for at tage del i den,” siger Mark.

“I de 30 år, der gik forud for Pitchmarks start, var sportsgræsbranchen utrolig stillestående. Intet havde ændret sig i den lange periode, og jeg tror, at branchen havde brug for at blive rystet sammen, og det gjorde vi bestemt.”

En af Pitchmarks største styrker er deres dedikation til forskning og udvikling. Virksomheden investerer massivt i at udvikle nye produkter og systemer, der kan hjælpe banepersonalet med at opnå de perfekte spilleflader, der ses over hele kloden hver uge.

Pitchmark har officielt lanceret branchens første
mobil-app til linjemarkering
så banepersonalet kan få adgang til sportsbanedimensioner og “how to”-guider. Med over to og et halvt tusinde downloads i både Apple og Google Play Stores er appen fortsat en stor succes, og den bliver stadig brugt i dag. Ud over de miljøbevidste malinger og maskiner brugte Mark tid på at arbejde sammen med den tidligere Arsenal Football Club Head Groundsman, Reece Watson, om at udvikle og lancere den ikoniske trehjulede
hybrid
sprøjtemarkør i 2017.

På tidspunktet for udgivelsen nyder Pitchmark fantastisk succes under
Pitchmark-koncernens
paraply, sammen med søsterdivisionerne
Turfix
og
Total Amenity Supplies
og har nu over 25 medarbejdere i Storbritannien og Europa.

Teamet tilbyder et omfattende træningsprogram til kunderne, som sikrer, at de har viden og færdigheder til at bruge Pitchmarks produkter og udstyr sikkert og effektivt. Dette bakkes op af løbende teknisk support, der sikrer, at kunderne har adgang til den hjælp og rådgivning, de har brug for, når de har brug for det.

Virksomheden blev tildelt Queen’s Award For Enterprise i 2019 for at have demonstreret fremragende vækst internationalt, og Mark mener, at virksomhedens dedikation til at “gøre livet lettere for anlægspersonalet” er grunden til, at brandet fortsætter med at vokse fra styrke til styrke.

“Som groundsman følte jeg, at de eksisterende systemer og manglen på support havde en negativ indflydelse på, hvordan folk på anlæggene udførte deres arbejde,” siger Mark. “I årenes løb har vi givet branchen et løft, og alle andre har været nødt til at forbedre sig på grund af det.

“Industrien er i en virkelig heldig position, fordi vi overlader tøjlerne til Tim, Darren, Jon og Lynne, så de kan fortsætte med at skubbe virksomheden fremad og nå vores mål.

“Det var vores lidenskab at gøre arbejdslivet lettere for anlægspersonalet, og det har vi opnået. Og bestyrelsen og det fantastiske team af medarbejdere vil fortsætte med at opnå det,” proklamerede Mark.

For mere information om virksomheden, herunder direktørprofiler og historisk tidslinje, kan du gå til vores
Om os
side.

Flere blogindlæg

Pitchmark Line Marking

FREE
VIEW