ny-e-handels-side-kommer-snart

Vi flytter vores produkter

I løbet af de næste par måneder vil vi foretage et par små ændringer i vores britiske salgsaktiviteter - så sørg for at fordøje den følgende kundemeddelelse!

Vi er glade for at kunne annoncere, at i Storbritannien vil alle vores Pitchmark-produkter vil kunne købes gennem vores nye og opdaterede

Turfix.co.uk

hjemmeside. Bare rolig, det er stadig os! Du kan stadig forvente de samme fantastiske produkter og den samme kundeservice, som du kender og elsker.

Flytningen til Turfix.co.uk vil ikke kun give en frisk og opdateret platform til at fremvise vores Pitchmark-produkter, men også give dig mulighed for at udforske et bredere udvalg af produkter, som Turfix har at tilbyde. Ud over vores populære serie af maling og udstyr til linjemarkering kan du nu også købe gødning, græsfrø og en række andre produkter til sportsbaner.

For kunder af Pitchmark-produkter bør overgangen være problemfri, og de kan se frem til at nyde de samme produkter af høj kvalitet og fremragende service fra os på Turfix.co.uk. Alle eksisterende Pitchmark-konti, ordrehistorik og kundedata vil automatisk blive overført til den nye hjemmeside.

Hvis kunderne har spørgsmål, kan de bruge “LiveChat”-funktionen, som i øjeblikket er tilgængelig her på hjemmesiden, og det vil den fortsat være, når overgangen til Turfix er gennemført. Alternativt kan kunderne sende en e-mail til
info@turfix.co.uk
.

ny-site-struktur

Flere blogindlæg

Pitchmark Line Marking

FREE
VIEW