pitchmark-saudi-trip

Pitchmark støtter partnervækst

Efter Pitchmarks succesfulde deltagelse i FIFA World Cup Qatar sidste vinter er det prisbelønnede firma for nylig vendt tilbage fra Mellemøsten, hvor teknisk support og træning vil hjælpe dets partnere med at forberede sig bedst muligt til det næste globale skue.

Pitchmarks administrerende direktør, Tim Rodman, og driftsdirektør, Jon Griffiths, startede deres rejse på Saudi-Arabiens Rødehavskyst i Jeddah, hvor de mødtes med partnerne TASCO LLC på deres hovedkontor og i King Abdullah Sports City. Ved at trække på deres ekspertise inden for både forretnings- og tekniske områder ønskede duoen at dele deres viden med personale, der vedligeholder baner, så de kan skabe baner af høj kvalitet, der beundres af millioner af seere under højt profilerede konkurrencer som den engelske Premier League, Champions League og meget mere.

Rodman og Griffiths fokuserede på teknisk træning og support med TASCO Turf Division Manager, Babiker Gatib, og resten af teamet på deres hovedkontor tirsdag, før de besøgte Sports Citys træningsbaner uden for hovedstadionet onsdag til træning og demonstrationer af linjemærkningsprodukter.

tim-produkt-demonstration-saudi-arabien
pitchmark-med-tasco-saudi-arabien

“Efter verdensmesterskabet i Qatar var det en fornøjelse at samarbejde med Gatib og teamet igen, sammen med de sportspladsentreprenører, der deltog i vores træningssessioner og produktfremvisninger, i et ansigt-til-ansigt miljø,” sagde Rodman.

“Det er overraskende, hvor ofte plejepersonalet bruger husholdningsmaling til at markere banerne, på trods af urenhederne. Vores mål var at fremhæve de økonomiske og miljømæssige fordele ved at bruge Pitchmark Lumen koncentrat og Direct klar-til-brug maling, samtidig med at vi fremviste de klare, skarpe linjer, der blev produceret på banerne.”

Torsdag tog parret den relativt korte flyvetur over til Riyadh, hvor de igen slog sig sammen med kollegerne hos TASCO, men denne gang på det berømte King Fahd International Stadium – som i januar var vært for den historiske nimåls-thriller mellem Paris Saint-Germain og Saudi All-Star XI med både Lionel Messi og Cristiano Ronaldo. Der var også deltagelse af entreprenører, der står for vedligeholdelse af anlæggene, og delegerede fra sportsministeriet.

“Som et resultat af vores erfaringer med at arbejde i GCC-landene og med de oplysninger, vi gav i tirsdags, var det vigtigt for os at anvende vores erfaringer og uddanne personale i et andet praktisk miljø,” siger Rodman.

“En af de ting, vi undersøgte, var, hvordan maling overføres til bladet, og hvordan dets egenskaber påvirker dets ydeevne. I Mellemøsten er græsser til varmt vejr, såsom Bermuda og Paspalum, meget forskellige fra den kolde årstids flerårige rajgræs her i Storbritannien på grund af deres brede blade og flade overflader.

“Vi sammenlignede forskellene i påføring af maling fra vores Classic transfer wheel marker til vores Hybrid spray line marker, og hvordan malingen sidder på det varme græs inde på stadion.

Efter vellykkede træningssessioner i Jeddah og Riyadh rejste Pitchmark til Dubai, De Forenede Arabiske Emirater, for at tilbyde yderligere produktassistance, men denne gang til personalet og teamet hos Polyclean LLC. Ud over den tekniske træning og produktsupport gav Rodman og Griffiths rejse også Pitchmark en fantastisk mulighed for bedre at forstå deres partneres og entreprenørers behov og udfordringer inden for branchen.

“Vores primære fokus var på nøjagtighed, konsistens og brugervenlighed. Med Pitchmarks LineFix kan vedligeholdelsesteams nemt sikre, at deres baner er konsekvent markeret og vedligeholdt til en høj standard. Det vil hjælpe entreprenører og personale med at skabe sportsbaner af enestående kvalitet, som kan matche eller endda overgå de standarder, der er sat i Vesten,” siger Rodman.

Turen var en stor succes for Pitchmark, da de var i stand til at styrke deres forhold til deres partnere og entreprenører i regionen, samtidig med at de udvidede deres forretning til nye områder. Det er et bevis på kvaliteten af Pitchmarks produkter og deres engagement i at yde enestående kundeservice.

Flere blogindlæg

Pitchmark Line Marking

FREE
VIEW