nieuwe-e-commerce-pagina-komt-zometeen

We verplaatsen onze producten

In de loop van de komende paar maanden zullen we een paar kleine veranderingen doorvoeren in onze verkoopactiviteiten in het Verenigd Koninkrijk - zorg er dus voor dat je de volgende aankondiging van de klant goed doorneemt!

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat in het Verenigd Koninkrijk al onze onze Pitchmark-producten verkrijgbaar zullen zijn via onze nieuwe en vernieuwde

Turfix.nl

website. Maak je geen zorgen, wij zijn het nog steeds! Je kunt nog steeds dezelfde geweldige producten en klantenservice verwachten die je gewend bent.

De verhuizing naar Turfix.nl biedt niet alleen een fris en geactualiseerd platform om onze Pitchmark-producten te presenteren, maar stelt u ook in staat om een breder scala aan producten te ontdekken die Turfix te bieden heeft. Naast onze populaire lijn van lijnmarkeringsverf en -materiaal, kun je nu ook meststoffen, graszaad en een verscheidenheid aan andere sportveldproducten kopen.

Voor klanten van Pitchmark-producten zou de overgang naadloos moeten zijn en ze kunnen zich verheugen op dezelfde kwaliteitsproducten en uitstekende service van ons bij Turfix.nl. Alle bestaande Pitchmark-accounts, bestelgeschiedenis en klantgegevens worden automatisch overgezet naar de nieuwe website.

Als klanten vragen hebben, kunnen ze gebruik maken van de ‘LiveChat’ functie die op dit moment beschikbaar is op deze website, en dit zal zo blijven als de overgang naar Turfix is gemaakt. Klanten kunnen ook een e-mail sturen naar
info@turfix.co.uk
.

nieuwe site-structuur

Meer Blog Berichten

Pitchmark Line Marking

GRATIS
BEKIJK