pitchmark-saudi-reis

Pitchmark ondersteunt partnergroei

Na de succesvolle betrokkenheid van Pitchmark bij de FIFA World Cup Qatar afgelopen winter, is het met een Queen's Award bekroonde bedrijf onlangs teruggekeerd uit het Midden-Oosten, waar technische ondersteuning en training haar partners zal helpen zich optimaal voor te bereiden op het volgende wereldwijde spektakel.

Beginnend aan de Rode Zee kust van Saoedi-Arabië, Jeddah, ontmoetten Pitchmark’s Managing Director, Tim Rodman, en Operations Director, Jon Griffiths, partners TASCO LLC op hun hoofdkantoor en de King Abdullah Sports City. Gebruikmakend van hun expertise op zowel zakelijk als technisch gebied, wilde het duo hun kennis delen met grondonderhoudspersoneel, zodat ze velden van hoge kwaliteit kunnen creëren die door miljoenen kijkers worden bewonderd tijdens belangrijke wedstrijden zoals de Engelse Premier League en de Champions League.

Rodman en Griffiths richtten zich op technische training en ondersteuning met TASCO Turf Division Manager, Babiker Gatib, en de rest van het team op het hoofdkantoor op dinsdag, voordat ze op woensdag een bezoek brachten aan de trainingsvelden van Sports City buiten het hoofdstadion voor producttraining en demonstraties van belijning.

tim-product-demonstratie-saudi-arabië
pitchmark-met-tasco-saudi-arabië

“Na de wereldkampioenschappen voetbal in Qatar was het een genoegen om opnieuw met Gatib en het team samen te werken, samen met de aannemers van sportvelden die deelnamen aan onze trainingssessies en productpresentaties, in een face-to-face setting,” zei Rodman.

“Het is verrassend hoe vaak het terreinpersoneel huishoudelijke verf gebruikt om velden te markeren, ondanks de onzuiverheden. Ons doel was om de economische en milieuvoordelen van het gebruik van Pitchmark Lumen concentraat en Direct kant-en-klare verf te benadrukken en tegelijkertijd de heldere, scherpe lijnen te laten zien die op de velden werden geproduceerd.”

Op donderdag nam het tweetal de relatief korte vlucht naar Riyad, waar ze opnieuw samenwerkten met collega’s van TASCO, maar dit keer in het beroemde King Fahd International Stadium – waar afgelopen januari de historische thriller met negen doelpunten tussen Paris Saint-Germain en de Saudi All-Star XI plaatsvond, met Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Ook aanwezig waren aannemers van terreinonderhoud en afgevaardigden van het ministerie van Sport.

“Als gevolg van onze ervaringen met het werken in GCC-landen en de informatie die we dinsdag gaven, was het belangrijk voor ons om onze ervaring toe te passen en het terreinpersoneel in een andere praktische omgeving te onderwijzen,” zei Rodman.

“Een van de dingen die we onderzochten was hoe verf op het blad terechtkomt en hoe de eigenschappen de prestaties beïnvloeden. In het Midden-Oosten verschillen warmweergrassen, zoals Bermuda en Paspalum, veel van het koudseizoen overblijvend raaigras hier in het VK door hun brede bladeren en platte oppervlakken.

“We hebben de verschillen in verfapplicatie vergeleken tussen onze Classic transfer wielmarker en onze Hybrid spray lijnmarker en hoe de verf blijft zitten op het warmweergras in het stadion.

Na succesvolle trainingssessies in Jeddah en Riyad, reisde Pitchmark naar Dubai, Verenigde Arabische Emiraten, om extra productassistentie te bieden, maar deze keer aan het personeel en het team van Polyclean LLC. Naast de technische training en productondersteuning bood de reis van Rodman en Griffith Pitchmark ook een fantastische kans om de behoeften en uitdagingen van hun partners en aannemers binnen de industrie beter te begrijpen.

“Onze primaire focus lag op nauwkeurigheid, consistentie en gebruiksvriendelijkheid. Met LineFix van Pitchmark kunnen grondonderhoudsteams er gemakkelijk voor zorgen dat hun velden consistent worden gemarkeerd en onderhouden volgens een hoge standaard. Dit zal aannemers en personeel helpen om sportvelden van uitstekende kwaliteit te creëren, die de normen in het Westen kunnen evenaren of zelfs overtreffen,” aldus Rodman.

De reis was een doorslaand succes voor Pitchmark, omdat ze hun relaties met hun partners en aannemers in de regio konden versterken en tegelijkertijd hun bedrijf konden uitbreiden naar nieuwe gebieden. Het is een bewijs van de kwaliteit van de producten van Pitchmark en hun inzet voor het leveren van uitzonderlijke klantenservice.

Meer Blog Berichten

Pitchmark Line Marking

GRATIS
BEKIJK