Home-Page-Hero-Images-Square

Opmærksomhed på detaljer

Hvordan bittesmå produktionsdetaljer som brøkdele af millimeter kan afgøre hele nationers skæbne i VM-finalen.

Lad os genbesøge et vigtigt øjeblik i VM-finalen i 2022. Da Japan lavede et utroligt 2-1-comeback mod VM-vinderne fra 2010, Spanien, skabte deres andet mål forvirring og kontrovers. Videodommerne gennemgik kamerabilleder fra mållinjen for at afgøre, om bolden var delvist på linjen eller ej. Marginalerne var ekstremt små, men målet blev i sidste ende anerkendt, selvom FIFA siden har udgivet en officiel video for at adressere kontroversen.

Men de fleste sports- og nyhedsmedier har overset en vigtig faktor – linjebredden. Mange af stadionerne, herunder Khalifa International Stadium, hvor kampen fandt sted, brugte vores produkter til linjemarkering. Personalet på stadion brugte vores Hybrid spraymarker sammen med Ecoline+ maling til at lave de skarpe hvide linjer på banen.

Og det er her, vores produktionsteam kommer ind i billedet. Før vi sender vores Hybrid spraymarkører til stadionpersonalet, sikrer vi, at linjebredden er indstillet præcist til 100 mm, som er FIFA’s lovgivning.

Farvedækning og synlighed er også en kritisk faktor i disse afgørende øjeblikke. Vi mener, at Ecoline+ er den bedste linjemarkeringsmaling på markedet, især når den påføres med vores Hybrid linjemarkør. Denne kombination giver meget detaljerede og umiskendeligt præcise tonehøjdemarkeringer.

Vigtigheden af dette blev virkelig understreget under kampen mellem Japan og Spanien. Vores produktionsteam er meget stolte af deres arbejde i Bristol, England, og de forstår, at bittesmå detaljer som brøkdele af millimeter kan afgøre hele nationers skæbne i VM-finalen.

Prøv selv vores World Cup-Combo:

Hybrid

Vores top-spec linje markør med manøvredygtighed som en traditionel trehjulet markør kombineret med vores kraftigste sprøjtesystem. Hvis du vil have skarpe, ensartede linjer, er dette maskinen for dig.

Ecoline+

Lav mængde klar til brug-maling, der tørrer hurtigt, så du kan vande banen næsten straks efter markeringen. Designet til spraymarkører som vores Hybrid.

Flere blogindlæg

Leave a Reply

Pitchmark Line Marking

FREE
VIEW