blog-pitchmark- viert-meisjes-prijs

Pitchmark viert koninklijke onderscheiding

Pitchmark uit Bristol wint Queen's Awards for Enterprise: International Trade 2019.

De Queen’s Awards for Enterprise is een prijzenprogramma voor Britse bedrijven en andere organisaties die uitblinken in internationale handel, innovatie, duurzame ontwikkeling of het bevorderen van kansen. Het is de hoogste officiële Britse onderscheiding voor Britse bedrijven.

Pitchmark werd in 2010 opgericht door Mark en Sue Rodman. Het bedrijf produceert lijnmarkeringsverf en -apparatuur die wordt geleverd aan meer dan 30 landen wereldwijd.

Het familiebedrijf heeft 17 mensen in dienst en heeft een jaaromzet van bijna £1,75 miljoen. Hun producten werden zelfs gebruikt op de 2014 FIFA World Cup Brazil en Euro 2016, en ze worden nu gebruikt op alle niveaus van sport.

Managing Director, Tim Rodman, zei: “Het winnen van deze prijs is een enorme eer die niet mogelijk zou zijn geweest zonder het harde werk van iedereen vanuit onze basis in Coalpit Heath.

blog-pitchmark- viert-koningin-prijs
Pitchmark-team ontvangt Queen’s Award for Enterprise: International Trade 2019.

“Sinds onze oprichting in 2010 hebben we ons erop toegelegd om het leven van het huidige terreinpersoneel gemakkelijker te maken door innovatieve, toonaangevende producten en eersteklas service te bieden.

“Deze prijs bewijst hoe ver we in korte tijd zijn gekomen en dat we zo’n hoge waardering krijgen, helpt ons om te blijven groeien en uit te breiden naar nieuwe producten en markten.”

De Queen’s Awards for Enterprise zijn de meest prestigieuze bedrijfsprijzen van het land. In hun 54e jaar erkennen ze uitmuntende prestaties op het gebied van internationale handel, innovatie, duurzame ontwikkeling en het bevorderen van kansen.

Met het winnen van de prijs sluit Pitchmark zich aan bij een selecte groep van eerdere South West-winnaars van een Queen’s Award for Enterprise: International Trade, waaronder productvernieuwers als Dyson, Airbus en Kinneir Dufort.

De viering vond plaats op het hoofdkantoor van het bedrijf en de Lord-Lieutenant van Gloucestershire ging naar Coalpit Heath in Bristol om het Pitchmark-team hun prijs te overhandigen. Vooraf gaf het Pitchmark-team van directeuren de bezoekers een rondleiding door het gebouw en inzicht in de dagelijkse werking van het bedrijf.

Meer Blog Berichten

Geef een reactie

Pitchmark Line Marking

GRATIS
BEKIJK