blog-fusie-en-lite-aangekondigd

Fusion en Lite aangekondigd

Pitchmark kondigt met trots de toevoeging aan van twee nieuwe spray line markers aan de bestaande, populaire reeks machines van het bedrijf, waaronder de unieke Hybrid, de Eco Club en Pro, en de Classic wheel-to-wheel markers.

“Als het gaat om het totaalpakket van uiterlijk, gebruik en kosten, geloof ik dat deze machines de beste zullen zijn die ooit zijn geproduceerd”, voorzitter en oprichter Mark Rodman.

Het iconische assortiment Pitchmark lijnmarkeermachines wordt uitgebreid met de Fusion met drie wielen. sproeibaken. De Fusion zal zowel de stijl als het ontwerp van de bestseller unique Hybrid nabootsen, maar krijgt een nieuwe carrosserie van hogedichtheidpolyethyleen (HDPE) ter vervanging van het stalen chassis. De Fusion bevat de geavanceerde technologie van de op maat gemaakte Hybrid voorwielen, gecombineerd met de verstelbare sproeikop van de Eco Club en Eco Pro. De Fusion is ontworpen voor gebruik op een verscheidenheid aan natuurlijke grasoppervlakken en is klaar om de professionele sportgrasmarkt stormenderhand te veroveren.

Naast de Fusion wordt de zeer populaire Eco Club en Eco Pro spuitlijnmarkeerders uitgebreid met een derde machine., de Eco Lite. De Eco Lite behoudt het ontwerp met vier wielen en het beproefde spuitsysteem van de eerder genoemde machines, maar vervangt ook het stalen chassis door hetzelfde HDPE-materiaal om het nieuwste ontwerp van Pitchmark compleet te maken.

Net als de Eco Club kan de Eco Lite twee vaten van 5 liter of één vat van 10 liter lijnmarkeringsverf bevatten, maar er is een optie voor klanten om een tank van 25 liter aan de behuizing van de machine toe te voegen.

blog-fusie-en-lite-introductie
De nieuwste innovaties van Pitchmark, de Fusion en Eco Lite

Ondanks het aanhoudende succes van Pitchmark tijdens de wereldwijde pandemie, is een van de belangrijkste factoren achter de beslissing van het bedrijf om nog twee machines aan het assortiment toe te voegen, de gestegen prijs en de verminderde beschikbaarheid van staal. Door dit thermoplastische polymeer toe te voegen, behouden de machines hun sterkte en duurzaamheid, maar bovenal worden de kosten verlaagd en de doorlooptijden voor productie en leveringen verbeterd. Daarnaast zullen zowel de Fusion als de Eco Lite kosteneffectiever zijn dan de voorgaande modellen voor aannemers en gemeentes, en zullen de aanschafkosten lager zijn voor clubs die het moeilijk hebben en hun belijning tijdens het seizoen willen verbeteren.

Net als bij de oprichting van het bedrijf in 2010 begon het onderzoeks- en ontwikkelingsproces met enkele bemoedigende ideeën van voorzitter Mark Rodman, die uitlegde dat de twee nieuwe markers al 18 maanden in ontwikkeling zijn.

“We hebben gekeken naar het aanpassen van de bestaande bewezen ontwerpen en het verminderen van de hoeveelheid staalproductie, maar we realiseerden ons al snel dat dit alleen maar ten koste zou gaan van de sterkte en de algehele kwaliteit van de machines,” aldus Rodman.

“In plaats daarvan schetste ik een paar ideeën voor een plastic body ter vervanging van het stalen chassis waar we altijd mee hebben gewerkt. In de loop van het 18 maanden durende onderzoeks- en ontwikkelingsproces hebben we een ontwerp geperfectioneerd dat een breed spectrum van klanten zal aanspreken, van amateurniveau tot het Premiership. Wat betreft het totaalpakket van uiterlijk, gebruik en kosten, geloof ik dat deze machines de beste zullen zijn die ooit zijn geproduceerd,” aldus Rodman.

Als onderdeel van de bredere Pitchmark Group zal zusterorganisatie Turfix de twee nieuwe spraymarkeermachines officieel lanceren op de grasmanagementbeurs SALTEX 2021. De jaarlijkse vakbeurs vindt plaats op 3 en 4 november in het NEC Birmingham en u kunt de Fusion en Eco Lite Spray Markers van Pitchmark exclusief bekijken op stand E125. Ons team van experts staat klaar om je te helpen met vragen over de nieuwe spraymarkers. Je kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen via 03333 580505 of info@turfix.co.uk.

Meer Blog Berichten

Geef een reactie

Pitchmark Line Marking

GRATIS
BEKIJK