blog-pitchmark-in-augmented-reality

Pitchmark in Augmented Reality

Simpel gezegd geloven wij dat Pitchmark de toekomst van belijning is. Sinds de oprichting van het bedrijf in 2010 loopt ons onderzoeks- en ontwikkelingsteam voorop in de technologie door lijnmarkeringsproducten op maat te leveren in het Verenigd Koninkrijk en wereldwijd; en nu nemen we de volgende stappen om Pitchmark in pole position te houden...

Nieuw in 2023 is dat ons team digitale 3D-modellen heeft gemaakt voor al (jawel) onze lijnmarkeringsmachines die in Augmented Reality kunnen worden bekeken . Dit omvat Pitchmark’s premium Hybride lijnmarkeerder en de populaire, op batterijen werkende Eco Club en Eco Pro lijnmarkeerders.

Het komt erop neer dat u naar onze website kunt gaan en ons assortiment lijnmarkeermachines kunt ‘bekijken voordat u koopt’, zodat u een beter inzicht krijgt in de werking van onze producten. Maar misschien denk je nu: wat is Augmented Reality?

Wat is Augmented Reality?

Augmented reality (AR) is een verbeterde versie van de echte fysieke wereld die wordt bereikt door het gebruik van digitale visuele elementen die via technologie worden geleverd. Volg de onderstaande stappen om te zien hoe je onze machines in een heel nieuw licht kunt zien…

blog-pitchmark-in-augmented-reality
blog-pitchmark-in-augmented-reality
blog-pitchmark-in-augmented-reality

Hoe werkt Pitchmark Augmented Reality?

De nieuwe AR-functie van Pitchmark is eigenlijk heel eenvoudig te gebruiken. Volg gewoon de onderstaande stappen om onze lijnmarkeermachines in 3D te bekijken. Voor dit voorbeeld hebben we de Eco Lite spuitlijnmarker.

  • Ga naar onze Machines pagina
  • Kies een van onze sproei- of wiel-naar-wiel lijnmarkeermachines
  • Scroll halverwege de pagina totdat je het gedeelte Augmented Reality ziet
  • Klik op de AR-knop en scan de interactieve QR-code

Je kunt ook onze Eco Lite onderaan ⤵️

Pitchmark-experts staan altijd klaar om te helpen, dus laat een reactie achter als je advies wilt. Als je problemen ondervindt met onze AR-functie, neem dan gerust contact met ons op via sales@pitchmark.com .

Heb je onze nieuwste video over AR al gezien?

We hebben een korte video uitgebracht over hoe onze 3D-functie werkt, evenals talrijke video’s over lijnmarkering op ons officiële YouTube-kanaal. Klik op de miniatuur hieronder om te kijken of ga naar de Pitchmark Ltd kanaal voor meer informatie.

Meer Blog Berichten

Geef een reactie

Pitchmark Line Marking

GRATIS
BEKIJK