blog-pitchmark-heads-to-qatar

Qatar World Cup is Pitchmark’s volgende project

Vrijdagavond ontdekten Engeland en 28 van de 32 WK-teams hun tegenstanders in aanloop naar de FIFA World Cup Qatar 2022™. De Three Lions van Southgate zullen nu hun aandacht richten op een andere mijlpaalwedstrijd, maar de voorbereidingen begonnen al veel eerder in Qatar, waar Pitchmark schitterde in het Midden-Oosten...

Tegen de winter zal Pitchmark zijn volgende mijlpaal op het gebied van grote toernooien hebben bereikt op de wereldkampioenschappen in Qatar. Sinds de oprichting van het bedrijf in 2010 zijn de verf, machines en accessoires gebruikt op meer dan zes grote internationale voetbaltoernooien (FIFA World Cup Brazil 2014™, UEFA EURO 2016 France™, FIFA Women’s World Cup France 2019™, UEFA EURO 2020™ en het UEFA Under-21 Championship Georgia & Romania 2021™).

3343 mijl van het hoofdkantoor in Bristol, zullen de producten van Pitchmark opnieuw in de schijnwerpers staan wanneer de FIFA World Cup 2022™ in november van start gaat in Qatar. Als onderdeel van de voorbereidingen voor het toernooi reisde Tim Rodman, Managing Director van de Groep, naar het Midden-Oosten om bestaande relaties uit te bouwen en contact te leggen met belangrijk sportgraspersoneel in Qatar. Samen met Rodman was Group Sales Manager Oliver Boys mee op reis.

Het tweetal ontmoette nieuwe en bestaande klanten, waaronder Phil Sharples tijdens het toekomstige trainingskamp van Engeland in het Saoud bin Abdulrahman Stadium in Al Wakrah, waar het LineFix™-systeem van Pitchmark werd gedemonstreerd op het veld.

blog-qatar-wereld-beker-is-pitchmarks-next-project
Pitchmark LineFix demonstratie in Qatar

Naast LineFix™ waren ook de lijnmarkeerders van Pitchmark te zien in Al Wakrah, waar ze werden getest in verschillende verfdemonstraties. De resultaten toonden uitzonderlijk scherpe en heldere lijnen die indruk maakten op alle aanwezigen.

Deze lijnen waren niet de enige die werden bewonderd, want de Direct verf van Pitchmark werd ook gebruikt op de universiteit van Qatar in combinatie met de Classic markers.

blog-qatar-wereld-beker-is-pitchmarks-next-project
Verftest met Classic markers in het Saoud bin Abdulrahman Stadion in Al Wakrah, Qatar

De tweede van de machines die in Qatar werd getoond, was de Pitchmark Hybrid™ spuitlijnmarkeerder in Stadion 974, waarbij Ecoline+ werd gedemonstreerd met Sport Turf Manager Max Hope en het terreinteam van het stadion; nog zo’n fantastische locatie waar we allemaal naar uitkijken in november.

Het toernooi zelf begint over iets meer dan zeven maanden en Pitchmark kan niet wachten om zijn producten weer in actie te zien op het centrale podium. Met meer reizen naar de GCC gepland in de nabije toekomst, ging Managing Director Tim Rodman afgelopen vrijdag naar sociale media met alle ogen gericht op de FIFA World Cup Qatar 2022™.

Meer Blog Berichten

Geef een reactie

Pitchmark Line Marking

GRATIS
BEKIJK