blog-nieuwe-financiële-directeur-benoemd

Nieuwe financieel directeur benoemd

Na 12 briljante jaren heeft onze financieel directeur Sue Rodman besloten haar functie neer te leggen.

Sue (op de foto hierboven) startte Pitchmark met haar man Mark in 2010 en heeft sindsdien een grote rol gespeeld in de groei van het bedrijf, dat nu nog twee andere bedrijven omvat, Turfix en Total Amenity Supplies en meer dan 25 personeelsleden.

Het bedrijf uit Bristol is de afgelopen tien jaar ongelooflijk succesvol geweest. Het leverde lijnmarkeringsmaterialen aan sportclubs op grote toernooien zoals de FIFA World Cup, het UEFA Europees Kampioenschap voetbal en de Premier League en richtte meer dan 20 Pitchmark-distributeurs op over de hele wereld.

In 2018 introduceerde The Pitchmark Group Darren Rodman (marketingdirecteur), Tim Rodman (managing director) en Jon Griffiths (operationeel directeur) als nieuwe aandeelhouders en directeuren voor het bedrijf om Sue en Mark te vergezellen, en ze markeerden hun succes door slechts 12 maanden later te worden bekroond met The Queen’s Award for Enterprise: International Trade 2019.

Sue is niet alleen verantwoordelijk voor het financiële beheer van The Pitchmark Group en het opbouwen van nauwe relaties met derden zoals Norton Accountancy en Bishop Fleming, maar ze heeft ook uitstekend werk geleverd door het welzijn van alle werknemers van de groep te beheren en ervoor te zorgen dat iedereen zich prettig voelt op de werkplek – ze is tenslotte de Chief Happiness Officer!

blog-nieuwe-financiële-directeur-benoemd
De nieuwe financieel directeur van de Pitchmark Group, Lynne Collins, op de foto rechts vooraan

We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat onze fantastische Finance Manager Lynne Collins (op de foto hierboven) de stap zal maken naar de functie van financieel directeur. De afgelopen jaren heeft Lynne meer verantwoordelijkheid genomen voor het beheer van de financiën van het bedrijf en dat heeft ze geweldig gedaan, dus we zijn erg blij dat ze deze functie heeft aanvaard.

Over haar nieuwe functie zei Lynne het volgende: “Ik wil al mijn collega’s enorm bedanken voor hun vriendelijke woorden.

“Ik kijk erg uit naar dit nieuwe hoofdstuk en deze uitdaging. Ik voel me vereerd dat ik de kans krijg om betrokken te zijn bij de steeds toenemende groei van The Pitchmark Group en deel te blijven uitmaken van deze geweldige familie.

Hoewel Sue heeft besloten haar functie als directeur neer te leggen, zal ze voor The Pitchmark Group blijven werken ter ondersteuning van HR Officer Katie Yarwood op de personeelsafdeling.

We willen Sue bedanken voor alles wat ze heeft gegeven als directeur van The Group in de afgelopen 12 jaar, en feliciteren Lynne met dit nieuwe hoofdstuk in onze Pitchmark Group familie.

Meer Blog Berichten

Geef een reactie

Pitchmark Line Marking

GRATIS
BEKIJK