blog-polyclean-uk-partnership-is-pitchmarks-next-step

Polyclean UK partnerschap is Pitchmark’s volgende stap

Pitchmark begon in 2019 met de distributie van lijnmarkeringsproducten en accessoires aan Polyclean LLC en breidde daarmee zijn exportportfolio uit naar de Verenigde Arabische Emiraten in het Midden-Oosten. Omdat sport in de VAE steeds populairder wordt, werd Polyclean UK in 2022 opgericht om zijn bereik op de Britse markt uit te breiden en Pitchmark-producten naar de Schotse hoofdstad te brengen.

Polyclean LLC, opgericht in 2013 in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten, levert eersteklas sportveld- en tuinbouwproducten aan klanten in Qatar, Bahrein, Oman en Saoedi-Arabië.

Als onderdeel van Polyclean’s internationale portfolio van grasmatproducten, verdeelt het bedrijf meer dan 50 merknamen van wereldberoemde sportgrasorganisaties, waaronder ICL en Syngenta. Pitchmark sloot zich in 2019 aan bij de gewaardeerde lijst om exclusief zijn hoogwaardige, duurzame en Britse lijnmarkeringsverven, machines en accessoires in het hele Midden-Oosten te distribueren.

blog-polyclean-uk-partnership-is-pitchmarks-next-step
Pitchmark producten in actie in Dubai Sports City, met het LineFix Socket System

Tim Rodman, Managing Director bij Pitchmark, en Babiker Khateeb, mede-eigenaar van Polyclean LLC, begonnen in 2018 samen te werken nadat Rodman voor het eerst contact had opgenomen met Khateeb na het uitvoeren van een eerste marktonderzoek.

“Sinds ons bedrijf in 2010 begon, zijn we gegroeid naar meer dan 20 distributeurs over de hele wereld en ons volgende doel was om uit te breiden naar de markt in het Midden-Oosten,” zei Rodman.

“Ik heb Polyclean benaderd na een eerste marktonderzoek en hun enorme ervaring en uitstekende klantenservice maakten duidelijk dat zij de ideale keuze zouden zijn om het merk Pitchmark te helpen groeien.

“De demonstratie werd gehouden in Dubai Sports City, waar Newcastle United, Leicester City en anderen trainingskampen in warm weer hielden, en we werken nu samen met Khateeb in de VAE, Oman en Saoedi-Arabië”, aldus Rodman.

Na vele jaren klanten in het Midden-Oosten te hebben voorzien van eersteklas sportgras- en tuinbouwproducten op maat van hun behoeften, richtte Khateeb Polyclean UK op om uit te breiden naar de Britse markt – te beginnen in Edinburgh, Schotland.

Turfix, onderdeel van The Pitchmark Group, is de exclusieve UK-distributeur voor Pitchmark producten in het Verenigd Koninkrijk. Omdat er echter geen directe vertegenwoordiging is in Schotland, is Polyclean UK aangesteld als de officiële Schotse dealer voor Pitchmark-producten tot 2023.

blog-polyclean-uk-partnership-is-pitchmarks-next-step
Polyclean LLC geeft een demonstratie met de Pitchmark Hybrid spuitlijnmarkeermachine

“We zijn verheugd te kunnen aankondigen dat het nieuw gevormde Polyclean UK Pitchmark producten zal distribueren aan een nieuw klantenbestand in Schotland, na jaren van nauwe samenwerking met Khateeb en Polyclean,” aldus Rodman.

“Naast hun inzicht in de USP’s, het productassortiment en de waarden van het bedrijf, beschikken ze ook over een sterk ontwikkelde kennis van de sportgrasindustrie als geheel.

“Nu Turfix Pitchmark producten exclusief distribueert in Engeland en Wales, komt de introductie van Polyclean UK op het perfecte moment nu we onze snelle expansie willen voortzetten richting 2023,” voegt Rodman toe.

Pitchmark en de bredere Pitchmark Groep kijken uit naar de voortzetting van hun relatie met Polyclean UK in 2023. Wie in Schotland Pitchmark lijnmarkeringsproducten wil kopen, kan de website van Polyclean UK bezoeken voor meer informatie.

Meer Blog Berichten

Geef een reactie

Pitchmark Line Marking

GRATIS
BEKIJK