Startpagina-Herafbeeldingen-Vierkant

Aandacht voor detail

Hoe minuscule productiedetails zoals fractionele millimeters het lot van hele landen kunnen bepalen in de WK-finale.

Laten we nog eens kijken naar een belangrijk moment in de WK-finale van 2022. Terwijl Japan een ongelooflijke 2-1 comeback maakte tegen de Wereldbekerwinnaars van 2010, zorgde hun tweede doelpunt voor verwarring en controverse. De video wedstrijdofficials bekeken de camerabeelden van de doellijn om te bepalen of de bal gedeeltelijk op de lijn was of niet. De marges waren extreem klein, maar het doelpunt werd uiteindelijk toegekend, hoewel de FIFA sindsdien een officiële video heeft uitgebracht om de controverse aan te pakken.

De meeste sport- en nieuwsuitgevers hebben echter een belangrijke factor over het hoofd gezien – lijndikte. Veel van de stadions, waaronder het Khalifa International Stadium waar de wedstrijd plaatsvond, gebruikten onze lijnmarkeringsproducten. Het grondpersoneel van het stadion gebruikte onze Hybrid spray marker samen met Ecoline+ verf om de kraakheldere witte lijnen op het veld te maken.

En hier komt ons productieteam om de hoek kijken. Voordat we onze Hybrid spray markers naar het stadion grondpersoneel sturen, zorgen we ervoor dat de lijnbreedte precies is ingesteld op 100mm, de FIFA-wetgeving.

Lakdekking en zichtbaarheid zijn ook een kritieke factor in deze bepalende momenten. Wij geloven dat Ecoline+ de beste lijnmarkeringsverf op de markt is, vooral wanneer deze wordt aangebracht met onze Hybrid lijnmarkeerder. Deze combinatie zorgt voor zeer gedetailleerde en onmiskenbaar precieze pitch-markeringen.

Het belang hiervan werd echt benadrukt tijdens de wedstrijd Japan vs Spanje. Ons productieteam is erg trots op hun werk in Bristol, Engeland, en ze begrijpen dat minuscule details zoals fractionele millimeters het lot van hele naties kunnen bepalen in de WK-finale.

Probeer onze World Cup-Combo zelf:

Hybride

Onze top-speciaal lijn marker met de wendbaarheid van een traditionele driewieler, gecombineerd met ons krachtigste spuitsysteem. Als je scherpe, consistente lijnen wilt, is dit de machine voor jou.

Ecoline+

Gebruiksklare verf met een laag volume die snel droogt, zodat je het veld bijna onmiddellijk na het markeren water kunt geven. Ontworpen voor spraymarkers zoals onze Hybrid.

Meer Blog Berichten

Geef een reactie

Pitchmark Line Marking

GRATIS
BEKIJK