Pitchmark-13-vuotisjuhlavuosi_Sosiaalinen-postaus

Pitchmark juhlii 13 vuoden huippuosaamista

Pitchmark, johtava linjamerkintävärien, -koneiden ja -lisävarusteiden valmistaja ja toimittaja, juhlii 13-vuotisjuhlaansa urheilukenttäalalla. Tänä aikana perustajat Mark ja Sue Rodman ovat luoneet maailmankuulun linjamerkintämerkin, jonka ovat valinneet Premier League -jalkapalloseurat ja jota on käytetty suurissa turnauksissa, kuten MM- ja EM-kisoissa - samalla kun he ovat säilyttäneet perhearvonsa, jotka ovat edelleen yrityksen ytimessä.

"Luulen, että ala tarvitsi ravistelua, ja me todellakin teimme sen" - Mark Rodman.

Vuonna 2010 perustettu Pitchmark on kulkenut pitkän matkan vaatimattomista alkuajoistaan. Aloittaakseen toimintansa kaksikko aloitti liiketoimintansa pienenä yrityksenä, joka myi rajoitettua valikoimaa viivamerkintätuotteita kotikaupungistaan Bristolista käsin.

Siemenet kylvettiin muutamaa vuotta aiemmin, ja aloitimme käytännössä tyhjästä “, Sue sanoi. “Yritys perustettiin keskellä taantumaa, eikä meillä ollut mahdollisuutta saada ulkopuolista rahoitusta tai tukea.

“Se ei todellakaan ollut helppoa!”

Pitchmark on kuitenkin sitoutunut innovointiin, laatuun ja asiakaspalveluun, ja se on kasvanut alan globaaliksi johtavaksi toimijaksi, jolla on laaja valikoima tuotteita ja palveluita, jotka vastaavat urheilukenttien vaativiin tarpeisiin kaikkialla maailmassa. Mark ja Sue onnistuivat kääntämään alkuvaiheen vaikeudet yrityksen merkittäväksi saavutukseksi helmikuussa 2011, kun he saivat ensimmäisen ulkomaisen asiakkaansa 100 koneelle ja maalille.

Pojat Tim ja Darren liittyivät yritykseen pian tämän jälkeen, ja 12 vuotta myöhemmin kaksikko valvoo nyt yrityksen pitkän aikavälin suunnittelua ja päivittäistä toimintaa yhdessä perheen ystävän Jon Griffithsin (operatiivinen johtaja) ja Pitchmarkin pitkäaikaisen työntekijän Lynne Collinsin (talousjohtaja) kanssa.

Pitchmark-tiimi edellisen työpaikkansa, yksiköiden 8 ja 9, ulkopuolella vuonna 2015.

“Ensimmäisen kerran näimme maalimme televisiossa Las Ramblasin baarissa Barcelonassa!” Sue ilmaisi.

“Se tunne, kun näimme tuotteitamme käytössä Camp Noulla, oli uskomaton, ja voin kertoa, että se ylpeyden tunne ei katoa koskaan, kun näemme tuotteitamme edelleen käytössä eri puolilla maailmaa. Olemme todellakin saaneet aikaan jotain!”

Vuonna 2012 pian suosittu
Eco Club
ja
Eco Pro
suihkumerkkiaineet tuotiin onnistuneesti markkinoille, ja seuraavat 12 kuukautta olivat varmasti jonkin erityisen asian alku Pitchmarkissa. Mark ja Sue rakensivat vahvat suhteet Atlantin valtameren toiselle puolelle ja toimittivat linjamerkintämaaleja ja -koneita kaikille stadioneille Brasilian vuoden 2013 FIFA Confederations Cupiin, joka oli heidän ensimmäinen suuri turnauksensa sen jälkeen, kun he perustivat yrityksen.

Yhdestä turnauksesta tuli nopeasti kaksi vain vuotta myöhemmin. Pitchmark palasi Brasiliaan toimittamaan kaikki stadionit jälleen kerran, kun Brasilian vuoden 2014 jalkapallon maailmanmestaruuskilpailut olivat keskeisellä sijalla.

“Sen aikana, kun olemme toimineet yrityksessä ja Pitchmarkin perustamisesta lähtien, olen nähnyt alan muuttuvan ja päässyt osallistumaan siihen “, Mark sanoo.

“30 vuotta ennen Pitchmarkin perustamista urheilunurmi-ala oli uskomattoman pysähtynyt. Mikään ei ollut muuttunut niin pitkään aikaan, ja uskon, että ala tarvitsi ravistelua, ja me todellakin teimme sen.”

Yksi Pitchmarkin tärkeimmistä vahvuuksista on sen omistautuminen tutkimus- ja kehitystoimintaan. Yritys investoi voimakkaasti uusien tuotteiden ja järjestelmien kehittämiseen, jotta kenttähenkilökunta voi saada aikaan täydelliset pelipinnat, joita nähdään joka viikko eri puolilla maailmaa.

Pitchmark käynnisti virallisesti alan ensimmäisen
linjamerkinnän mobiilisovellus
jonka avulla kenttähenkilökunta voi käyttää urheilukenttien mittoja ja ohjeita. Sovellusta on ladattu yli kaksi ja puoli tuhatta kertaa sekä Apple- että Google Play -myymälöissä, ja se on edelleen suuri menestys, ja sitä käytetään edelleen. Ympäristötietoisten maalien ja koneiden lisäksi Mark vietti aikaa työskennellessään entisen Arsenal Football Clubin johtavan kentänhoitajan Reece Watsonin kanssa kehittääkseen ja lanseeratakseen ikonisen kolmipyöräisen
Hybrid
ruiskutusmerkintälaitteen vuonna 2017.

Julkaisuhetkellä Pitchmark nauttii loistavasta menestyksestä seuraavissa maissa
Pitchmark Groupin
sateenvarjon alla yhdessä sisaryhtiöiden kanssa
Turfix
ja
Total Amenity Supplies
, ja sillä on nyt yli 25 työntekijää Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Euroopassa.

Tiimi tarjoaa asiakkaille kattavan koulutusohjelman, jolla varmistetaan, että heillä on tiedot ja taidot käyttää Pitchmarkin tuotteita ja laitteita turvallisesti ja tehokkaasti. Tätä tukee jatkuva tekninen tuki, jolla varmistetaan, että asiakkaat saavat tarvitsemaansa apua ja neuvoja silloin, kun he niitä tarvitsevat.

Yritykselle myönnettiin vuonna 2019 Queen’s Award For Enterprise -palkinto erinomaisesta kansainvälisestä kasvusta, ja Mark uskoo, että yrityksen omistautuminen “piha-alueiden henkilökunnan elämän helpottamiselle” on syy siihen, miksi tuotemerkki jatkaa kasvuaan.

Kenttämiehenä koin, että käytössä olevat järjestelmät ja tuen puute vaikuttivat kielteisesti siihen, miten kenttämiehet tekivät työtään”, Mark sanoi. “Vuosien mittaan olemme antaneet alalle uutta pontta, ja kaikkien muiden on täytynyt parantaa toimintaansa sen ansiosta.

“Ala on todella onnekkaassa tilanteessa, koska luovutamme ohjakset Timille, Darrenille, Jonille ja Lynnelle, jotka jatkavat yrityksen eteenpäin viemistä ja tavoitteidemme saavuttamista.

“Intohimomme oli tehdä kenttähenkilökunnan työelämästä helpompaa, ja olemme onnistuneet siinä. Hallitus ja fantastinen työntekijätiimi tulevat jatkossakin saavuttamaan sen”, Mark julisti.

Jos haluat lisätietoja yrityksestä, mukaan lukien johtajien profiilit ja historian aikajanan, siirry osoitteeseen
Tietoa meistä
sivulle.

Lisää blogikirjoituksia

Pitchmark Line Marking

FREE
VIEW