Spray-vs-wheel-to-wheel

Spray Vs Wheel-To-Wheel koneet

Johdanto

Nykyaikaisten viivamerkintäkoneiden maailmassa on kaksi suosittua vaihtoehtoa: ruiskutusviivamerkintäkoneet ja pyörältä pyörälle -merkintäkoneet. Tässä artikkelissa tarkastelemme näiden kahden konetyypin välisiä keskeisiä eroja ja niiden vaikutusta linjamerkintätarpeisiisi.

Voit nähdä erot visuaalisesti alla olevissa kuvissa, joissa korostuvat meidän
Classic pyörältä pyörälle
ja Hybrid-suihkumerkintä.

Wheel-To-Wheel-Line-Marking-Machine

Klassista lähestymistapaa suosiville pyörästä pyörään -merkinnät ovat luotettava valinta. Näissä koneissa on kolme pyörää, joista yksi sijaitsee avoimen maalisäiliön sisällä. Tämä asetus takaa tasaisen maalinkäytön kävelynopeudesta riippumatta, koska maalin määrä pysyy samana.

Näissä merkkiaineissa ei ole monimutkaista elektroniikkaa, ja niiden hinta on yleensä edullisempi kuin spray-merkkiaineiden. Ne vaativat vain vähän huoltoa, ja ne ovat riittävän helppokäyttöisiä, jotta kuka tahansa kerhossasi voi käyttää niitä. Näiden ominaisuuksien ansiosta ne sopivat erinomaisesti ruohonjuuritason seuroihin.

On tärkeää huomata, että nämä koneet ovat halvempia kuin suihkut, mutta ne vaativat enemmän maalia kentän merkitsemiseen, joten ne voivat olla kalliimpia pitkällä aikavälillä. Transfer-maalillamme voit merkitä koko jalkapallokentän 6,5 litralla.

Spray-Line-Marking-Machine

Ruiskutusviivamerkkaimet ovat teknisempiä, ja niissä käytetään suutinta, pumppua ja akkua maalin ruiskuttamiseen kahden reunan tai levyn väliin, kuten kaavaimessa. Ruiskutusmekanismin ansiosta ruohon peittävä maalikerros on ohut ja tasainen, jolloin saadaan aikaan kirkkaat ja nopeasti kuivuvat linjat minimaalisella maalin kulutuksella.

Koska ruiskutuslaitteissa maalia virtaa jatkuvasti, kävelynopeutesi vaikuttaa maalin määrään – jos kävelet nopeammin, käytät vähemmän maalia; jos kävelet hitaammin, käytät enemmän maalia. Voit myös vaihtaa suuttimia löytääksesi henkilökohtaisen sopivan pisteen maalin kulutuksen ja kävelynopeuden välillä.

On syytä huomata, että ruiskukoneet vaativat enemmän huoltoa, tarvitsevat latausta ja vaativat hieman enemmän asiantuntemusta toimiakseen tehokkaasti. Ylivoimainen linjan laatu on kuitenkin vaivan arvoinen. Etenkin kun se yhdistetään
Ecoline+
tai Direct linjamerkintämaalien avulla nämä koneet voivat peittää jopa kuusi täysikokoista jalkapallokenttää käyttämällä vain 10 litraa maalia, jolloin saavutetaan stadiontason kirkkaus ja pitkäikäisyys. Ruiskumerkit ovat huippuluokan tuloksia etsivien ammattilaisten valinta.

Päätelmä

Kun haluat valita ruiskutus- ja pyöräkohtaisten viivamerkintäkoneiden välillä, erojen ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää. Pyörältä pyörälle -merkinnät tarjoavat luotettavan ja suoraviivaisen ratkaisun, kun taas ruiskumerkinnät tarjoavat kehittynyttä tarkkuutta ja laatua, vaikkakin ne vaativat jonkin verran huoltoa. Viime kädessä valinta riippuu erityistarpeistasi ja haluamastasi ammattitaidon tasosta.

Koneemme

Riippumatta siitä, minkälaisen viivamerkin valitset, olemme varmoja, että meillä on sinulle sopiva. Linjamerkkimme ovat sekä ammattilaisten että amatöörien kenttähenkilökunnan käytössä ympäri maailmaa.

Spray

Wheel-To-Wheel

Ota yhteyttä

Linjamerkinnän asiantuntijamme ovat aina valmiina auttamaan! Ota siis rohkeasti yhteyttä, ja autamme mielellämme kaikissa kysymyksissäsi.

Puhelin: +44 (0)1454 776666

Sähköposti: sales@pitchmark.com

Pitchmark Line Marking

FREE
VIEW