new-e-commerce-page-coming-soon

Siirrämme tuotteitamme

Seuraavien kuukausien aikana teemme muutamia pieniä muutoksia Ison-Britannian myyntitoimintoihimme - joten pyydämme teitä tutustumaan seuraavaan asiakastiedotteeseen!

Olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa, että Yhdistyneessä kuningaskunnassa kaikki Pitchmark-tuotteitamme on mahdollista ostaa meidän uuden ja päivitetyn

Turfix.co.uk

verkkosivusto. Älä huoli, se on edelleen me! Voit edelleen odottaa samoja loistavia tuotteita ja asiakaspalvelua, jotka olet oppinut tuntemaan ja rakastamaan.

Siirtyminen Turfix.co.uk-sivustolle ei ainoastaan tarjoa uutta ja päivitettyä alustaa Pitchmark-tuotteiden esittelylle, vaan antaa sinulle myös mahdollisuuden tutustua laajempaan valikoimaan Turfixin tarjoamia tuotteita. Suositun linjamerkintämaalien ja -laitteiden valikoiman lisäksi voit nyt ostaa lannoitteita, ruohon siemeniä ja erilaisia muita urheilukenttätuotteita.

Pitchmark-tuotteiden asiakkaille siirtymisen pitäisi olla saumatonta, ja he voivat odottaa, että he voivat nauttia samoista korkealaatuisista tuotteista ja erinomaisesta palvelusta meiltä Turfix.co.uk:lta. Kaikki olemassa olevat Pitchmark-tilit, tilaushistoria ja asiakastiedot siirretään automaattisesti uudelle verkkosivustolle.

Jos asiakkailla on kysyttävää, he voivat käyttää LiveChat-toimintoa, joka on tällä hetkellä käytettävissä täällä tällä verkkosivustolla ja joka toimii jatkossakin, kun Turfixiin siirrytään. Vaihtoehtoisesti asiakkaat voivat lähettää sähköpostia
info@turfix.co.uk
.

new-site-structure

Lisää blogikirjoituksia

Pitchmark Line Marking

FREE
VIEW