pitchmark-saudi-matkat

Pitchmark tukee kumppanien kasvua

Viime talvena Qatarin jalkapallon maailmanmestaruuskisoissa menestyksekkäästi mukana olleen Pitchmarkin jälkeen Queen's Award -palkittu yritys on hiljattain palannut Lähi-idästä, jossa tekninen tuki ja koulutus auttavat yhteistyökumppaneita valmistautumaan parhaalla mahdollisella tavalla seuraavaan maailmanlaajuiseen spektaakkeliin.

Pitchmarkin toimitusjohtaja Tim Rodman ja operatiivinen johtaja Jon Griffiths aloittivat matkansa Saudi-Arabian Punaisenmeren rannikolta Jeddahista ja tapasivat yhteistyökumppaninsa TASCO LLC:n pääkonttorissa ja King Abdullah Sports Cityssä. Kaksikko hyödynsi asiantuntemustaan sekä liike-elämän että tekniikan aloilla ja pyrki jakamaan tietämyksensä kentänhoitohenkilöstön kanssa, jotta he voivat luoda korkealaatuisia kenttiä, joita miljoonat katsojat ihailevat Englannin Valioliigan, Mestareiden liigan ja muiden korkean profiilin kilpailujen aikana.

Rodman ja Griffiths keskittyivät tekniseen koulutukseen ja tukeen TASCO Turf -divisioonan johtajan Babiker Gatibin ja muun tiimin kanssa pääkonttorissa tiistaina, minkä jälkeen he vierailivat keskiviikkona Sports Cityn harjoitusalueilla päästadionin ulkopuolella linjamerkintätuotekoulutusta ja esittelyjä varten.

tim-tuote-esittely-saudi-arabia
pitchmark-with-tasco-saudi-arabia

“Qatarin maailmanmestaruuskisojen jälkeen oli ilo tehdä jälleen kerran yhteistyötä Gatibin ja tiimin kanssa sekä niiden urheilukenttäurakoitsijoiden kanssa, jotka osallistuivat koulutustilaisuuksiimme ja tuote-esittelyihimme kasvokkain”, Rodman sanoi.

“On yllättävää, miten säännöllisesti kenttähenkilökunta käyttää kotitalousvärejä kenttien merkitsemiseen niiden epäpuhtauksista huolimatta. Tavoitteenamme oli korostaa Pitchmark Lumen -tiivisteen ja Direct-valmismaalien käytön taloudellisia ja ympäristöllisiä etuja ja samalla esitellä kentillä tuotettuja selkeitä ja teräviä viivoja.”

Torstaina kaksikko lensi suhteellisen lyhyellä lennolla Riadiin, jossa he kokoontuivat jälleen kerran TASCOn kollegoidensa kanssa, mutta tällä kertaa kuuluisalla King Fahd International Stadiumilla, jossa viime tammikuussa pelattiin historiallinen yhdeksän maalin trilleri Paris Saint-Germainin ja Saudi-All-Star XI:n välillä, jossa pelasivat Lionel Messi ja Cristiano Ronaldo. Paikalla oli myös kentänhoitoalan urakoitsijoita ja urheiluministeriön edustajia.

“GCC-maissa työskentelystä saamiemme kokemusten ja tiistaina antamiemme tietojen perusteella meille oli tärkeää soveltaa kokemuksiamme ja kouluttaa kenttähenkilökuntaa toisessa käytännön ympäristössä”, Rodman sanoi.

“Tutkimme muun muassa sitä, miten maali siirtyy lehdelle ja miten sen ominaisuudet vaikuttavat sen suorituskykyyn. Lähi-idässä lämpimän sään ruohot, kuten Bermuda ja Paspalum, eroavat paljon täällä Yhdistyneessä kuningaskunnassa esiintyvistä kylmän kauden monivuotisista heinäkasveista niiden leveiden lehtien ja tasaisen pinnan vuoksi.

“Vertailimme maalin levityksen eroja Classic-siirtopyörämerkkauksemme ja Hybrid-suihkutusviivamerkkauksemme välillä sekä sitä, miten maali istuu lämpimällä nurmella stadionin sisällä.

Järjestettyään menestyksekkäitä koulutustilaisuuksia Jeddassa ja Riadissa Pitchmark matkusti Dubaihin, Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin, tarjoamaan lisää tuoteapua, mutta tällä kertaa Polyclean LLC:n henkilökunnalle ja tiimille. Teknisen koulutuksen ja tuotetuen lisäksi Rodmanin ja Griffithin matka tarjosi Pitchmarkille loistavan tilaisuuden ymmärtää paremmin yhteistyökumppaneidensa ja urakoitsijoidensa tarpeita ja haasteita alalla.

“Keskityimme ensisijaisesti tarkkuuteen, johdonmukaisuuteen ja käyttäjäystävällisyyteen. Pitchmarkin LineFixin avulla kentänhoitotiimit voivat varmistaa, että kentät merkitään johdonmukaisesti ja ylläpidetään korkeatasoisesti ja helposti. Tämä auttaa urakoitsijoita ja henkilökuntaa luomaan erinomaisen laadukkaita urheilukenttiä, jotka voivat vastata länsimaissa asetettuja standardeja tai jopa ylittää ne”, Rodman sanoi.

Matka oli Pitchmarkille suuri menestys, sillä se pystyi vahvistamaan suhteitaan alueen yhteistyökumppaneihinsa ja urakoitsijoihinsa ja samalla laajentamaan liiketoimintaansa uusille alueille. Se on osoitus Pitchmarkin tuotteiden laadusta ja sitoutumisesta poikkeukselliseen asiakaspalveluun.

Lisää blogikirjoituksia

Pitchmark Line Marking

FREE
VIEW