blogg-pitchmark-in-augmented-reality

Pitchmark i förstärkt verklighet

Vi tror helt enkelt att Pitchmark är framtiden för linjemarkering. Sedan företaget bildades 2010 har vårt forsknings- och utvecklingsteam legat i teknikens framkant genom att leverera skräddarsydda linjemärkningsprodukter över hela Storbritannien och världen; och nu tar vi nästa steg för att hålla Pitchmark i pole position...

Nytt för 2023 är att vårt team har skapat digitala 3D-modeller för alla (ja, alla) våra linjemärkningsmaskiner som kan visas i Augmented Reality . Detta inkluderar Pitchmarks premium Hybrid linjemarkör och den populära, batteridrivna Eco Club och Eco Pro linjemarkörer.

Du kan gå till vår webbplats och “se innan du köper” vårt sortiment av linjemärkningsmaskiner, vilket ger dig en bättre inblick i hur våra produkter fungerar. Men du kanske undrar vad Augmented Reality är för något?

Vad är förstärkt verklighet?

Augmented reality (AR) är en förbättrad version av den verkliga fysiska världen som uppnås genom användning av digitala visuella element som levereras via teknik. Följ stegen nedan för att se hur du kan se våra maskiner i ett helt nytt ljus…

blogg-pitchmark-in-augmented-reality
blogg-pitchmark-in-augmented-reality
blogg-pitchmark-in-augmented-reality

Hur fungerar Pitchmark Augmented Reality?

Pitchmarks nya AR-funktion är faktiskt väldigt enkel att använda. Följ bara stegen nedan för att se våra linjemarkeringsmaskiner i 3D. För detta exempel använde vi Eco Lite linjemarkör i sprayform.

  • Gå till vår Maskiner sida
  • Välj en av våra linjemarkeringsmaskiner med spray eller hjul-till-hjul
  • Bläddra halvvägs ner på sidan tills du ser avsnittet Augmented Reality
  • Klicka på AR-knappen och skanna den interaktiva QR-koden

Alternativt kan du titta på vår Eco Lite nedan ⤵️

Pitchmarks experter finns alltid till hands för att hjälpa till, så lämna en kommentar om du vill ha råd. Om du upplever några problem med vår AR-funktion är du välkommen att kontakta oss på sales@pitchmark.com .

Har du sett vår senaste video om AR?

På vår officiella YouTube-kanal har vi publicerat en kort video om hur vår 3D-funktion fungerar samt flera videor om linjemarkering. Klicka på miniatyrbilden nedan för att titta eller gå till Pitchmark Ltd för mer information.

Fler blogginlägg

Lämna ett svar

Pitchmark Line Marking

FREE
VIEW