blog-polyclean-uk-partnerskap-är-pitchmarks-nästa-steg

Partnerskapet med Polyclean UK är Pitchmarks nästa steg

Pitchmark började distribuera linjemärkningsprodukter och tillbehör till Polyclean LLC under 2019 och utökade sin exportportfölj till Förenade Arabemiraten i Mellanöstern. Sport blir allt populärare i Förenade Arabemiraten och Polyclean UK bildades 2022 för att utöka sin räckvidd på den brittiska marknaden och ta Pitchmarks produkter till den skotska huvudstaden.

Polyclean LLC grundades 2013 i Dubai, Förenade Arabemiraten, och tillhandahåller premiumprodukter för sportplaner och trädgårdsodling till kunder i Qatar, Bahrain, Oman och Saudiarabien.

Som en del av Polycleans internationella portfölj av gräsprodukter distribuerar företaget över 50 varumärken som tillverkas av världsberömda organisationer inom sportgräs, inklusive ICL och Syngenta. Pitchmark anslöt sig till den uppskattade listan 2019 för att exklusivt distribuera sina högkvalitativa, hållbara och brittiska linjemarkeringsfärger, maskiner och tillbehör i hela Mellanöstern.

blog-polyclean-uk-partnerskap-är-pitchmarks-nästa-steg
Pitchmark-produkter i aktion på Dubai Sports City, med LineFix Socket System

Tim Rodman, Managing Director på Pitchmark, och Babiker Khateeb, delägare i Polyclean LLC, började arbeta tillsammans 2018 efter att Rodman först kontaktat Khateeb efter att ha genomfört en inledande marknadsundersökning.

“Sedan starten 2010 har vi vuxit till över 20 distributörer runt om i världen, och vårt nästa mål var att expandera till Mellanöstern”, säger Rodman.

“Jag kontaktade Polyclean efter en inledande marknadsundersökning, och deras omfattande erfarenhet och utmärkta kundservice gjorde det tydligt att de skulle vara det perfekta valet för att hjälpa till att utveckla varumärket Pitchmark.

“Demonstrationen hölls i Dubai Sports City, som har varit värd för Newcastle United, Leicester City och andra för träningsläger i varmt väder, och vi arbetar nu med Khateeb i Förenade Arabemiraten, Oman och Saudiarabien”, uttryckte Rodman.

Som ett resultat av många års arbete med att förse kunder i Mellanöstern med premiumprodukter för sportgräsmattor och trädgårdsodling som skräddarsytts efter deras behov, grundade Khateeb Polyclean UK för att expandera till den brittiska marknaden – med start i Edinburgh, Skottland.

Turfix, som ingår i Pitchmark Group, är exklusiv distributör av Pitchmarks produkter i hela Storbritannien. Men eftersom det inte finns någon direkt representation i Skottland har Polyclean UK utsetts till officiell skotsk återförsäljare för Pitchmarks produkter fram till 2023.

blog-polyclean-uk-partnerskap-är-pitchmarks-nästa-steg
Polyclean LLC demonstrerar Pitchmark Hybrid spraymaskin för linjemarkering

“Vi är glada att kunna meddela att det nybildade Polyclean UK kommer att distribuera Pitchmarks produkter till en ny kundbas i Skottland, efter flera års nära samarbete med Khateeb och Polyclean”, säger Rodman.

“Förutom att de förstår företagets USP:er, produktsortiment och värderingar har de också en mycket utvecklad kunskap om sportgräsbranschen som helhet.

“Eftersom Turfix distribuerar Pitchmarks produkter exklusivt till England och Wales, kommer introduktionen av Polyclean UK vid en perfekt tidpunkt när vi vill fortsätta vår snabba expansion fram till 2023”, tillade Rodman.

Pitchmark och den bredare Pitchmark-koncernen ser fram emot att fortsätta sin relation med Polyclean UK under 2023. De i Skottland som vill köpa Pitchmarks linjemärkningsprodukter kan besöka Polyclean UK:s webbplats för mer information.

Fler blogginlägg

Lämna ett svar

Pitchmark Line Marking

FREE
VIEW