Startsida-Hero-Images-Square

Uppmärksamhet på detaljer

Hur små tillverkningsdetaljer som bråkdelar av millimeter kan avgöra hela nationers öde i VM-finalen.

Låt oss återkomma till ett viktigt ögonblick i VM-finalen 2022. När Japan gjorde en otrolig 2-1-comeback mot Spanien, som vann VM 2010, skapade deras andra mål förvirring och kontroverser. Videomatchfunktionärerna granskade kamerabilder från mållinjen för att avgöra om bollen var delvis på linjen eller inte. Marginalerna var extremt små, men målet godkändes till slut, även om FIFA sedan dess har släppt en officiell video för att bemöta kontroversen.

De flesta sport- och nyhetsredaktioner har dock förbisett en viktig faktor – linjebredden. Många av arenorna, inklusive Khalifa International Stadium där matchen ägde rum, använde våra produkter för linjemarkering. Markpersonalen på arenan använde vår Hybrid spraymarkör tillsammans med Ecoline+ färg för att skapa de skarpa vita linjerna på planen.

Och det är här vårt produktionsteam kommer in i bilden. Innan vi skickar våra Hybrid spray markers till stadionpersonalen säkerställer vi att linjebredden är exakt inställd på 100 mm, enligt FIFA:s lagstiftning.

Färgtäckning och synlighet är också en kritisk faktor i dessa avgörande ögonblick. Vi anser att Ecoline+ är den bästa linjemarkeringsfärgen på marknaden, särskilt när den appliceras med vår Hybrid linjemarkerare. Denna kombination ger mycket detaljerade och omisskännligt exakta tonhöjdsmarkeringar.

Vikten av detta framgick tydligt under matchen mellan Japan och Spanien. Vårt tillverkningsteam är mycket stolta över sitt arbete i Bristol, England, och de förstår att små detaljer som bråkdelar av millimeter kan avgöra hela nationers öde i VM-finalen.

Prova vår världscup-kombination själv:

Hybrid

Vår toppspecificerade linjemarkör med manövrerbarheten hos en traditionell trehjuling, kombinerad med vårt spraysystem med högsta effekt. Om du vill ha skarpa, konsekventa linjer är detta maskinen för dig.

Ecoline

Färdig färg med låg volym som torkar snabbt, så att du kan vattna planen nästan omedelbart efter markeringen. Utformad för spraymärken som vår Hybrid.

Fler blogginlägg

Lämna ett svar

Pitchmark Line Marking

FREE
VIEW