Ecoline+ osuu maaliin Watford FC:ssä

Valioliigaseura Watford FC valitsi Ecoline+:n palkittuun kenttäänsä.

Kysyntä ensiluokkaisen maalin käyttämisestä Vicarage Roadin stadionilla johti viime kaudella kokeiluihin, minkä jälkeen Pitchmark on kehittänyt Ecoline+-maalia edelleen. Watford FC käytti ensimmäisenä parannettua kaavaa kauden avausottelussa Brighton and Hove Albionia vastaan tämän vuoden elokuussa.

Vuonna 2018 Scott Tingley, Watford FC:n kentänhoitaja, lähti alun perin kustannussyistä selvittämään, voisivatko he käyttää yhtä maalia kaikkiin merkintöihin.

“Käytimme huippumaaleja stadionilla ja alimpia maaleja muilla kentillä”, hän sanoo, “halusimme tehdä niistä yhden maalin, mutta tietenkin kustannukset oli otettava huomioon. Tutustuimme Pitchmarkiin, ja huomasimme, että he olivat erikoistuneet pelkästään linjamerkintätuotteisiin.”

blog-ecoline+hits-the-mark-at-watford-fc
Pitchmark Ecoline+ Vicarage Roadilla, joka on Watford FC:n kotikenttä Valioliigassa.

Seura oli käyttänyt Pitchmark Directiä Watford FC:n harjoituskentällä ja akatemiassa, joka sijaitsee University College London Union Shenley Sports -alueella St Albansissa. Kotona viisi täysikokoista ja kaksi maalivahti / lämmittely / lämmittely luonnon nurmi koulutus kentät sekä täysikokoinen tekonurmi koulutus kenttä ja neljätoista college / akatemia luonnon nurmi kentät, siellä on huomattava määrä linjan merkintä tarvitaan.

Stadionilla hyväksytään vain ensiluokkainen laatu. Ecoline+ tarjosi ihanteellisen kokonaisratkaisun. Ecoline+ on yksi edistyksellisimmistä, pienen volyymin käyttövalmiista viivamerkintämaaleista, erityisesti silloin, kun sitä käytetään yhdessä Pitchmarkin Eco- ja Hybrid-merkkien ja erikoissuuttimien kanssa.

blogi-ecoline+hits-the-mark
blogi-ecoline+hits-the-mark
blogi-ecoline+hits-the-mark

Scott sanoo: “Kokeilimme Ecoline+:a, eikä meillä ollut ongelmia, vaan ainoastaan etuja. Käytämme Pitchmarkin hybridimerkintälaitetta, joka antaa meille ruiskumerkintöjen laadun tinkimättä siirtomerkintöjen tarkkuudesta ja laadusta. Kalustosta riippuen voimme merkitä jopa kolme kertaa viikossa, ja perinteisillä pyörästä pyörään ja nelipyöräisillä ruiskumerkkaimilla menetät pohjan peittävyyttä ja maalin siirtäminen on liian helppoa.”

Pitchmark Hybrid ratkaisee nämä ongelmat kolmipyöräisellä ruiskutusmallilla, jota on helppo ohjata märillä linjoilla. Kartiosuuttimien ansiosta lehdet peittyvät täydellisen syvälle, joten tarvitset vain yhden ajokerran.

“Se on helppokäyttöinen, se tuntuu tavalliselta pyörämerkkaimelta, ja se on ensiluokkaista laatua.” Scott lisää: “Se on kuitenkin melko monimutkainen ja vaatii huolenpitoa, mutta jos meillä on ongelmia, Turfixin edustaja Olly Boys antaa meille ensiluokkaista palvelua ja tukea.” (Turfix on Pitchmarkin hiljattain perustama ainoa Yhdistyneen kuningaskunnan jakeluyhtiö). Edistyksellistä Ecoline+-merkintää käyttävä Watford FC liittyy moniin esimerkkeihin Ecoline+-luokan premium-viivamerkinnöistä, joita nähdään joka viikko televisiossa maailman parhaista liigoista, kuten Englannin Valioliigasta ja UEFA:n Mestarien liigasta.

Lisää blogikirjoituksia

Vastaa

Pitchmark Line Marking

FREE
VIEW