blog-fusion-and-lite-announced

Fusion ja Lite julkistettu

Pitchmark on iloinen voidessaan ilmoittaa, että yhtiön nykyiseen suosittuun konevalikoimaan, johon kuuluvat ainutlaatuinen Hybrid, Eco Club ja Pro sekä Classic wheel-to-wheel -merkintäkoneet, on lisätty kaksi uutta suihkutuslinjamerkintälaitetta.

“Ulkonäön, käytön ja kustannusten kokonaisuuden kannalta uskon, että nämä koneet ovat parhaat koskaan valmistetut”, puheenjohtaja ja perustaja Mark Rodman sanoo.

Pitchmark-viivamerkintäkoneiden ikoniseen valikoimaan tulee kolmipyöräinen Fusion-merkkikone. spray-merkki. Fusion mukailee sekä tyyliä että teknistä suunnittelua myydyimmästä ainutlaatuisesta Hybridistä, mutta siinä on teräsrungon tilalla uudenlainen HDPE-korirakenne (Highdensity Polyethylene). Fusion sisältää räätälöityjen Hybrid-etupyörien edistyksellisen teknologian yhdistettynä Eco Club- ja Eco Pro -mallien säädettävään suihkupäähän. Suunniteltu käytettäväksi erilaisilla luonnonnurmipinnoilla, Fusion on suunniteltu valtaamaan ammattilaisurheilun nurmimarkkinat myrskyn mukana.

Fusionin lisäksi erittäin suosittuihin Eco Club- ja Eco Pro -suihkutuslinjamerkkeihin tulee kolmas kone., Eco Lite. Eco Lite jatkaa edellä mainittujen koneiden nelipyöräistä rakennetta ja hyväksi havaittua ruiskutusjärjestelmää, mutta sen teräsrunko korvataan samalla HDPE-materiaalilla, mikä täydentää Pitchmarkin uusinta suunnittelua.

Eco Clubin tapaan Eco Liteen mahtuu joko kaksi 5 litran tynnyriä tai yksi 10 litran tynnyri viivamerkintämaalia, mutta asiakkaat voivat lisätä koneen runkoon 25 litran säiliön.

blog-fusion-and-lite-introduced
Pitchmarkin uusimmat innovaatiot, Fusion ja Eco Lite, ovat

Huolimatta Pitchmarkin jatkuvasta menestyksestä maailmanlaajuisen pandemian aikana, yksi tärkeimmistä tekijöistä, jotka vaikuttivat siihen, että yritys päätti lisätä valikoimaansa kaksi uutta konetta, oli teräksen hinnan nousu ja saatavuuden väheneminen. Lisäämällä tätä termoplastista polymeeriä koneet säilyttävät edelleen lujuutensa ja kestävyytensä, mutta mikä tärkeintä, ne vähentävät kustannuksia ja parantavat tuotannon ja toimitusten läpimenoaikoja. Lisäksi sekä Fusion että Eco Lite ovat urakoitsijoille ja kunnille kustannustehokkaampia kuin niiden kantamallit, ja hankintakustannukset pienenevät vaikeuksissa oleville ruohonjuuritason seuroille, jotka haluavat parantaa linjamerkintöjään koko kauden ajan.

Samoin kuin yrityksen perustamisen yhteydessä vuonna 2010, tutkimus- ja kehitysprosessi alkoi hallituksen puheenjohtajan Mark Rodmanin rohkaisevilla ideoilla, ja hän selitti, että kahta uutta merkkiainetta on kehitetty viimeiset 18 kuukautta.

“Tarkastelimme olemassa olevien hyväksi havaittujen mallien mukauttamista ja teräksen valmistuksen vähentämistä, mutta pian tajusimme, että se vain heikentäisi koneiden lujuutta ja yleistä laatua”, Rodman sanoi.

“Sen sijaan hahmottelin muutamia ideoita muovirungosta, jolla korvattaisiin teräksinen alusta, jolla olemme aina työskennelleet. 18 kuukautta kestäneen tutkimus- ja kehitysprosessin aikana kehitimme täydellisesti muotoilun, joka vetoaa laajaan asiakaskuntaan amatööritasolta aina Valioliigaan asti. Uskon, että nämä koneet ovat ulkonäön, käytön ja kustannusten kokonaisuuden kannalta parhaat koskaan valmistetut koneet”, Rodman totesi.

Laajempaan Pitchmark-ryhmään kuuluva sisarorganisaatio Turfix esittelee virallisesti kaksi uutta ruiskumerkintäkonetta SALTEX 2021 -nimisessä nurmikonhoitomessussa. Vuosittainen messutapahtuma järjestetään 3. ja 4. marraskuuta Birminghamin NEC-messukeskuksessa, ja voit tutustua Pitchmarkin Fusion- ja Eco Lite -ruiskumerkkeihin osastolla E125. Asiantuntijatiimimme auttaa sinua uusia spray-merkkejä koskevissa kysymyksissä, tai voit vaihtoehtoisesti ottaa meihin suoraan yhteyttä numeroon 03333 580505 tai info@turfix.co.uk.

Lisää blogikirjoituksia

Vastaa

Pitchmark Line Marking

FREE
VIEW