blogi-pitchmark-in-augmented-reality

Pitchmark lisätyssä todellisuudessa

Uskomme yksinkertaisesti, että Pitchmark on viivamerkinnän tulevaisuus. Yrityksen perustamisesta lähtien vuonna 2010 tutkimus- ja kehitystiimimme on ollut teknologian eturintamassa toimittamalla räätälöityjä linjamerkintätuotteita ympäri Yhdistynyttä kuningaskuntaa ja koko maailmaa, ja nyt otamme seuraavat askeleet pitääkseen Pitchmarkin paalupaikalla....

Uutuutena vuonna 2023 tiimimme on luonut kaikille (kyllä, kaikille) linjamerkintäkoneillemme digitaaliset 3D-mallit, joita voi tarkastella lisätyssä todellisuudessa . Tämä sisältää Pitchmarkin premium-luokan Hybrid viivamerkintäkone ja suosittu, akkukäyttöinen Eco Club ja Eco Pro siimamerkit.

Voit periaatteessa siirtyä verkkosivuillemme ja “katsoa ennen ostamista” linjamerkintäkoneidemme valikoimaa, jolloin saat paremman käsityksen siitä, miten tuotteemme toimivat. Saatat kuitenkin miettiä, mitä on lisätty todellisuus?

Mikä on lisätty todellisuus?

Lisätty todellisuus (Augmented Reality, AR) on parannettu versio todellisesta fyysisestä maailmasta, joka saadaan aikaan käyttämällä digitaalisia visuaalisia elementtejä, jotka toimitetaan teknologian avulla. Seuraa alla olevia ohjeita nähdäksesi, miten voit tarkastella koneitamme aivan uudessa valossa…

blogi-pitchmark-in-augmented-reality
blogi-pitchmark-in-augmented-reality
blogi-pitchmark-in-augmented-reality

Miten Pitchmark Augmented Reality toimii?

Pitchmarkin uusi AR-ominaisuus on itse asiassa todella yksinkertainen käyttää. Seuraa alla olevia ohjeita nähdäksesi viivamerkintäkoneemme 3D:nä. Tässä esimerkissä käytimme Eco Lite suihkutusviivamerkintää.

  • Suuntaa meidän Koneet sivulle
  • Valitse yksi ruiskutus- tai pyörästä-pyörään-viivamerkintäkoneistamme.
  • Selaa puoliväliin sivua, kunnes näet lisätyn todellisuuden osion.
  • Napsauta AR-painiketta ja skannaa interaktiivinen QR-koodi.

Vaihtoehtoisesti voit tarkastella Eco Lite alhaalla ⤵️

Pitchmarkin asiantuntijat ovat aina valmiina auttamaan, joten jätä meille kommentti, jos haluat neuvoja. Jos sinulla on ongelmia AR-ominaisuuden kanssa, ota meihin yhteyttä osoitteessa sales@pitchmark.com .

Oletko nähnyt uusimman videomme AR:sta?

Olemme julkaisseet lyhyen videon siitä, miten 3D-ominaisuutemme toimii, sekä lukuisia viivamerkintävideoita virallisella YouTube-kanavallamme. Klikkaa alla olevaa pikkukuvaa katsoaksesi tai siirry osoitteeseen Pitchmark Ltd kanavalle saadaksesi lisätietoja.

Lisää blogikirjoituksia

Vastaa

Pitchmark Line Marking

FREE
VIEW