blogi-pitchmark-päät Katariin

Qatarin MM-kisat ovat Pitchmarkin seuraava projekti

Perjantai-iltana Englanti ja 28 muuta 32:sta MM-joukkueesta löysivät vastustajansa ennen FIFA World Cup Qatar 2022™ -kisoja. Southgaten Kolme Leijonaa kääntää nyt huomionsa toiseen merkkikilpailuun, mutta valmistelut alkoivat paljon aikaisemmin Qatarissa, sillä Pitchmark loisti Lähi-idässä kirkkaana...

Talvella Pitchmark on saavuttanut seuraavan suuren turnauksen virstanpylvään Qatarin MM-kisoissa, ja sen maaleja, koneita ja tarvikkeita on käytetty yli kuudessa suuressa kansainvälisessä jalkapalloturnauksessa (FIFA World Cup Brazil 2014™, UEFA EURO 2016 France™, FIFA Women’s World Cup France 2019™, UEFA EURO 2020™ ja UEFA Under-21 Championship Georgia & Romania 2021™) sen jälkeen, kun yritys perustettiin vuonna 2010.

3343 mailin päässä Bristolissa sijaitsevasta kotitoimistostaan Pitchmarkin tuotteet ovat jälleen kerran valokeilassa, kun FIFA World Cup 2022™ käynnistyy Qatarissa marraskuussa. Osana turnauksen valmisteluita konsernin toimitusjohtaja Tim Rodman matkusti Lähi-itään rakentamaan olemassa olevia suhteita ja pitämään yhteyttä Qatarin tärkeimpiin urheilunurmihenkilöstöön. Rodmanin mukana matkalla oli Group Sales Manager Oliver Boys.

Kaksikko tapasi uusia ja nykyisiä asiakkaita, kuten Phil Sharplesin Englannin tulevalla harjoitusleirillä Saoud bin Abdulrahmanin stadionilla Al Wakrahissa, jossa Pitchmarkin LineFix™-järjestelmää esiteltiin kentän laidalla.

blog-qatar-maailmanmestaruuskilpailu on-pelimerkit-seuraava-hanke
Pitchmark LineFix -esittely Qatarissa

LineFix™:n lisäksi Pitchmarkin viivamerkitsimet olivat esillä Al Wakrahissa, jossa niitä testattiin erilaisissa maalausesittelyissä. Tulokset näyttivät poikkeuksellisen teräviä ja kirkkaita viivoja, jotka tekivät vaikutuksen kaikkiin läsnäolijoihin.

Nämä linjat eivät olleet ainoat, joita ihailtiin, sillä Pitchmarkin Direct-maalia käytettiin myös Qatarin yliopistossa yhdessä Classic-merkkien kanssa.

blog-qatar-maailmanmestaruuskilpailu on-pelimerkit-seuraava-hanke
Maalauskokeet Classic-merkkiaineilla Saoud bin Abdulrahmanin stadionilla Al Wakrahissa, Qatarissa.

Toinen Qatarissa esillä olleista koneista oli Pitchmark Hybrid™ -ruiskutuslinjan merkintälaite stadionilla 974, jossa Ecoline+-järjestelmää esiteltiin stadionin urheilukenttäpäällikkö Max Hopen ja stadionin kenttätiimin kanssa; tämä on toinen upea paikka, jonka näkemistä odotamme innolla marraskuussa.

Itse turnaus alkaa reilun seitsemän kuukauden kuluttua, ja Pitchmark ei malta odottaa, että sen tuotteet nähdään jälleen kerran keskeisellä näyttämöllä. Toimitusjohtaja Tim Rodman suunnitteli lähitulevaisuudessa lisää matkoja Persianlahden yhteistyöneuvostoon, ja viime perjantaina hän käytti sosiaalista mediaa, jossa kaikki katseet olivat kiinnittyneinä Qatarin jalkapallon maailmanmestaruuskilpailuihin 2022™.

Lisää blogikirjoituksia

Vastaa

Pitchmark Line Marking

FREE
VIEW