blogi-polyclean-uk-kumppanuus-on-pitchmarks-next-step

Polyclean UK -kumppanuus on Pitchmarkin seuraava askel

Pitchmark aloitti linjamerkintätuotteiden ja -tarvikkeiden jakelun Polyclean LLC:lle vuonna 2019 ja laajensi vientivalikoimaansa Lähi-idän Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin. Urheilun suosio kasvaa jatkuvasti Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, joten Polyclean UK perustettiin vuonna 2022 laajentamaan toimintaansa Yhdistyneen kuningaskunnan markkinoille ja tuomaan Pitchmark-tuotteita Skotlannin pääkaupunkiin.

Polyclean LLC perustettiin vuonna 2013 Dubaissa, Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, ja se tarjoaa ensiluokkaisia urheilukenttä- ja puutarhatuotteita asiakkaille Qatarissa, Bahrainissa, Omanissa ja Saudi-Arabiassa.

Polycleanin kansainväliseen nurmikkotuotevalikoimaan kuuluu yli 50 tuotemerkkiä, joita valmistavat maailmankuulut urheilunurmiorganisaatiot, kuten ICL ja Syngenta. Pitchmark liittyi arvostettuun luetteloon vuonna 2019 ja jakelee yksinoikeudella korkealaatuisia, kestäviä ja brittiläisiä viivamerkintämaaleja, -koneita ja -tarvikkeita koko Lähi-idässä.

blogi-polyclean-uk-kumppanuus-on-pitchmarks-next-step
Pitchmarkin tuotteet toiminnassa Dubai Sports Cityssä, mukana LineFix Socket System -järjestelmä

Pitchmarkin toimitusjohtaja Tim Rodman ja Polyclean LLC:n osaomistaja Babiker Khateeb aloittivat yhteistyön vuonna 2018 sen jälkeen, kun Rodman otti ensimmäisen kerran yhteyttä Khateebiin alustavan markkinatutkimuksen jälkeen.

“Yrityksemme perustamisen jälkeen vuonna 2010 olemme kasvattaneet toimintaamme yli 20 jälleenmyyjään ympäri maailmaa, ja seuraava tavoitteemme oli laajentua Lähi-idän markkinoille”, Rodman sanoi.

“Otin yhteyttä Polycleaniin alustavan markkinatutkimuksen jälkeen, ja heidän laaja kokemuksensa ja erinomainen asiakaspalvelunsa tekivät selväksi, että he olisivat ihanteellinen valinta auttamaan Pitchmark-brändin kasvattamisessa.

“Näytös pidettiin Dubai Sports Cityssä, joka on isännöinyt muun muassa Newcastle Unitedia ja Leicester Cityä lämpimän sään harjoitusleireillä, ja teemme nyt yhteistyötä Khateebin kanssa Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, Omanissa ja Saudi-Arabiassa”, Rodman totesi.

Koska Khateeb on jo vuosia tarjonnut Lähi-idän asiakkaille heidän tarpeisiinsa räätälöityjä ensiluokkaisia urheilunurmi- ja puutarhaviljelytuotteita, hän perusti Polyclean UK:n laajentaakseen toimintaansa Yhdistyneen kuningaskunnan markkinoille – alkaen Skotlannin Edinburghista.

Turfix, osa The Pitchmark Groupia, on Pitchmark-tuotteiden yksinomainen jakelija Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Koska Skotlannissa ei kuitenkaan ole suoraa edustusta, Polyclean UK on nimitetty Pitchmarkin tuotteiden viralliseksi skotlantilaiseksi jälleenmyyjäksi vuoteen 2023 saakka.

blogi-polyclean-uk-kumppanuus-on-pitchmarks-next-step
Polyclean LLC esittelee Pitchmark Hybrid -suihkutuslinjan merkintäkonetta.

“Olemme innoissamme voidessamme ilmoittaa, että vastaperustettu Polyclean UK tulee jakelemaan Pitchmarkin tuotteita uudelle asiakaskunnalle Skotlannissa vuosien tiiviin yhteistyön jälkeen Khateebin ja Polycleanin kanssa”, Rodman sanoi.

“Sen lisäksi, että he tuntevat yrityksen USP:t, tuotevalikoiman ja arvot, heillä on myös erittäin kehittynyt tietämys koko urheilunurmi-alasta.

“Turfix jakelee Pitchmark-tuotteita yksinoikeudella Englannissa ja Walesissa, joten Polyclean UK:n käyttöönotto tuli juuri oikeaan aikaan, kun aiomme jatkaa nopeaa laajentumistamme vuoteen 2023”, Rodman lisäsi.

Pitchmark ja laajempi Pitchmark-konserni odottavat innolla yhteistyön jatkumista Polyclean UK:n kanssa vuonna 2023. Skotlannissa asuvat henkilöt, jotka haluavat ostaa Pitchmark-viivamerkintätuotteita, voivat tehdä seuraavaa käydä Polyclean UK:n verkkosivustolla saadakseen lisätietoja.

Lisää blogikirjoituksia

Vastaa

Pitchmark Line Marking

FREE
VIEW