blogi - uusi rahoitusjohtaja nimitetty

Uusi talousjohtaja nimitetty

Talousjohtajamme Sue Rodman on päättänyt luopua tehtävästään loistavan 12 vuoden jälkeen.

Sue (kuvassa yllä) perusti Pitchmarkin miehensä Markin kanssa vuonna 2010, ja hän on sittemmin ollut merkittävässä roolissa yrityksen kasvussa, johon kuuluu nyt kaksi muuta yritystä, Turfix ja Total Amenity Supplies ja yli 25 työntekijää.

Bristolissa sijaitseva yritys on menestynyt uskomattoman hyvin viime vuosikymmenen aikana, ja se on toimittanut urheiluseuroille linjamerkintämateriaaleja suuriin turnauksiin, kuten FIFA:n maailmanmestaruuskilpailuihin, UEFA:n jalkapallon Euroopan mestaruuskilpailuihin ja Valioliigaan, sekä perustanut yli 20 Pitchmark-jakelijaa eri puolille maailmaa.

Vuonna 2018 The Pitchmark Group esitteli Darren Rodmanin (markkinointijohtaja), Tim Rodmanin (toimitusjohtaja) ja Jon Griffithsin (operatiivinen johtaja) uusina osakkeenomistajina ja johtajina, jotka liittyivät Suen ja Markin seuraan, ja heidän menestyksensä merkkinä oli, että heille myönnettiin vain 12 kuukautta myöhemmin The Queen’s Award for Enterprise: International Trade 2019 -palkinto.

Sen lisäksi, että Sue on vastannut Pitchmark Groupin taloushallinnosta ja luonut läheiset suhteet kolmansiin osapuoliin, kuten Norton Accountancyyn ja Bishop Flemingiin, hän on tehnyt erinomaista työtä konsernin kaikkien työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtimalla ja varmistamalla, että kaikki viihtyvät työpaikalla – hän on loppujen lopuksi onnellisuusjohtaja!

blogi - uusi rahoitusjohtaja nimitetty
Pitchmark Groupin uusi talousjohtaja Lynne Collins, kuvassa edessä oikealla.

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että fantastinen talouspäällikkömme Lynne Collins (kuvassa yllä) siirtyy talousjohtajaksi. Viime vuosina Lynne on ottanut enemmän vastuuta yhtiön talouden hallinnoinnista ja tehnyt hienoa työtä, joten olemme iloisia, että hän on ottanut tämän tehtävän vastaan.

Puhuessaan uudesta tehtävästään Lynne kommentoi: “Haluaisin kiittää kaikkia kollegojani heidän ystävällisistä sanoistaan.

“Odotan innolla tätä uutta lukua ja haastetta. Minulle on suuri kunnia saada olla mukana The Pitchmark Groupin jatkuvasti kasvavassa kasvussa ja olla jatkossakin osa tätä upeaa perhettä.

Vaikka Sue on päättänyt luopua johtajan tehtävästä, hän jatkaa työskentelyä The Pitchmark Groupissa tukemalla henkilöstöpäällikkö Katie Yarwoodia henkilöstöosastolla.

Haluamme kiittää Suea kaikesta siitä, mitä hän on antanut The Groupin johtajana viimeisten 12 vuoden aikana, ja onnittelemme Lynneä hänen aloittaessaan uuden luvun Pitchmark Groupin perheessä.

Lisää blogikirjoituksia

Vastaa

Pitchmark Line Marking

FREE
VIEW