Etusivu-Sivut-Hero-Images-Square

Huomio yksityiskohtiin

Kuinka pienet valmistustekniset yksityiskohdat, kuten millimetrien murto-osat, voivat ratkaista kokonaisten kansakuntien kohtalon MM-finaalissa.

Palataanpa vielä kerran vuoden 2022 MM-finaalin avainhetkeen. Kun Japani teki uskomattoman 2-1-tappion vuoden 2010 MM-voittajaa Espanjaa vastaan, sen toinen maali aiheutti hämmennystä ja kiistaa. Ottelun videotoimitsijat tarkastelivat maaliviivakameran kuvia määrittääkseen, oliko pallo osittain linjalla vai ei. Marginaalit olivat äärimmäisen pienet, mutta maali tuomittiin lopulta, vaikka FIFA on sittemmin julkaissut virallisen videon, jossa käsitellään kiistaa.

Useimmat urheilu- ja uutistoimistot ovat kuitenkin jättäneet huomiotta tärkeän tekijän – viivan leveyden. Monilla stadioneilla, kuten Khalifa International Stadiumilla, jossa peli pelattiin, käytettiin linjamerkintätuotteitamme. Stadionin kenttähenkilökunta käytti Hybrid-ruiskumerkkiaineitamme yhdessä Ecoline+-maalin kanssa tuottaakseen terävät valkoiset viivat kentälle.

Ja tässä kohtaa tuotantotiimimme astuu kuvaan mukaan. Ennen kuin lähetämme hybridiruiskumerkkimme stadionin kenttähenkilökunnalle, varmistamme, että viivan leveys on asetettu tarkasti 100 mm:iin, mikä vastaa FIFA:n lainsäädäntöä.

Maalin peittävyys ja näkyvyys on myös ratkaiseva tekijä näissä ratkaisevissa hetkissä. Uskomme, että Ecoline+ on markkinoiden paras viivamerkintäväri, erityisesti kun sitä käytetään Hybrid-viivamerkintävärimme kanssa. Tämä yhdistelmä tuottaa erittäin yksityiskohtaiset ja erehtymättömän tarkat sävelkorkeusmerkinnät.

Tämän tärkeys korostui Japanin ja Espanjan välisessä ottelussa. Valmistustiimimme on erittäin ylpeä työstään Bristolissa, Englannissa, ja he ymmärtävät, että pienet yksityiskohdat, kuten millimetrien murto-osat, voivat ratkaista kokonaisten kansakuntien kohtalon MM-finaalissa.

Kokeile MM-komboa itse:

Hybridi

Huipputason merkkiautomme, jossa on perinteisen kolmipyöräisen merkkiauton ohjattavuus yhdistettynä suuritehoiseen ruiskutusjärjestelmään. Jos haluat teräviä ja johdonmukaisia viivoja, tämä on kone sinulle.

Ecoline+

Pieni määrä käyttövalmista maalia, joka kuivuu nopeasti, joten voit kastella kentän lähes välittömästi merkinnän jälkeen. Suunniteltu Hybridin kaltaisille ruiskumerkkiaineille.

Lisää blogikirjoituksia

Vastaa

Pitchmark Line Marking

FREE
VIEW