ny-e-handel-sida-kommande-snart

Vi flyttar våra produkter

Under de närmaste månaderna kommer vi att göra några små förändringar i vår försäljningsverksamhet i Storbritannien - så se till att ta del av följande kundmeddelande!

Vi är glada att kunna meddela att i Storbritannien kommer alla våra Pitchmark-produkter kommer att kunna köpas via vår nya och uppdaterade

Turfix.co.uk

webbplats. Oroa dig inte, det är fortfarande vi! Du kan fortfarande förvänta dig samma fantastiska produkter och kundservice som du har lärt känna och älska.

Flytten till Turfix.co.uk kommer inte bara att ge en ny och uppdaterad plattform för att visa upp våra Pitchmark-produkter, utan också göra det möjligt för dig att utforska ett bredare utbud av produkter som Turfix har att erbjuda. Förutom vårt populära sortiment av färger och utrustning för linjemarkering kommer du nu att kunna köpa gödningsmedel, gräsfrö och en mängd andra produkter för sportplaner.

För kunder med Pitchmark-produkter bör övergången vara sömlös, och de kan se fram emot att njuta av samma högkvalitativa produkter och utmärkta service från oss på Turfix.co.uk. Alla befintliga Pitchmark-konton, orderhistorik och kunddata kommer automatiskt att överföras till den nya webbplatsen.

Om kunderna har några frågor kan de använda funktionen “LiveChat” som för närvarande finns tillgänglig här på webbplatsen, och som kommer att fortsätta att göra det när övergången till Turfix görs. Alternativt kan kunderna skicka e-post till
info@turfix.co.uk
.

ny-plats-struktur

Fler blogginlägg

Pitchmark Line Marking

FREE
VIEW